Home / Stiri / Muzica / CRBL – Din Studio
CRBL – Din Studio

CRBL – Din Studio

CRBL ia toate piesele de succes de la radio pe rand si le include in cel mai nou single al sau – Din Studio. De la Moga, la F Charm si Simplu, CRBL ii mentioneaza pe toti intr-o piesa tribut cu un videoclip amuzant, filmat de pe strada pana in cada din baie.
“Fiecare parte din piesa are povestea ei. Am facut ce am simtit. Este un clip curajos, departe de ceea ce vedeti zi de zi pe tv. Cred ca despre asta este vorba in muzica. Sunt satul de sabloane. Vrem sa sustinem si sa incurajam noua generatie. Pentru noi, daca-i vedem zambind cu admiratie este de ajuns”, declara CRBL.

Single-ul “Din studio” este a doua piesa compusa de catre CRBL si echipa DICE MUSIC, in colaborare cu HaHaHa PRODUCTION, iar rimele bine legate sunt, din nou, semnatura lui CRBL, la fel ca in ultimele sale colaborari, “Nu ne potrivim” (cu Jorge) si “Toti avem” (cu Pavel Stratan).

CRBL a avut o perioada foarte buna, de la lansarea K-boom fiind o prezenta constanta pe radio. L-am ascultat apoi cu Petre sau Usor, usor, pentru ca apoi sa starneasca o multime de comentarii cu piesa Toata tara, un featuring cu Ruby.

Va place noua piesa a lui CRBL? Are vreo sansa sa ajunga pe radio?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte