Home / Stiri / Muzica / Cosmic Gate – Halo
Cosmic Gate – Halo

Cosmic Gate – Halo

In prima zi din 2017 facem loc noului si ascultam “Halo”, o noua bijuterie de pe viitorul album de la Cosmic Gate pe care duo-ul german ne-o ofera spre auditie.

“am2pm”, “Edge of Life” (feat. Eric Lumiere), “Fall Into You” (feat. JES) sunt cele 3 single-uri pe care Cosmic Gate le-au lansat in 2016 si care fac parte din primul capitol al albumului “Materia” pe care il vor lansa peste aproximativ 3 saptamani. Ce mai urmeaza? “Halo”, un superb instrumental euforic si plin de melodicitate disponibil acum odata cu lansarea unei precomenzi pentru noul album.

Cosmic Gate – Halo (videoclip filmat in clubul The Gallery, Ministry of Sound din Londra)

Perfect, nu-i asa? Noi abia asteptam sa auzim varianta extended a acestei calatorii muzicale ce suprapune nu mai putin de 4 linii melodice in acelasi breakdown si care conduc la un drop de zile mari.

Apropo de Cosmic Gate si de ultimele lor piese, “Fall Into You” este, fara indoiala, una dintre favoritele noastre din 2016 si intra lejer in topul nostru trance de final de an. Acesta va fi online cat de curand, mixat si frumos aranjat si explicat.

Pana atunci, poate ne spuneti ce asteptari aveti voi de la 2017 din punct de vedere muzical!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte