Home / Stiri / Actualitate Intern / Conducerea PSD: Dragnea își păstrează toate funcțiile
Conducerea PSD: Dragnea își păstrează toate funcțiile

Conducerea PSD: Dragnea își păstrează toate funcțiile

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta.

În afara funcției de lider al partidului, Liviu Dragnea este și președintele Camerei Deputaţilor.

CExN al PSD a decis susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi la conducerea Camerei Deputaţilor din Parlamentul României“, se arată într-un document oficial adoptat la finalul unei şedinţe care a durat mai bine de patru ore şi care a avut loc în biroul de la Cameră al lui Liviu Dragnea.

Conducerea PSD a mai decis susţinerea Guvernului condus de prim-ministrul Viorica Dăncilă, pentru continuarea şi accelerarea realizării măsurilor prevăzute în programul de guvernare, precum şi realizarea “tuturor demersurilor legale şi constituţionale” pentru finalizarea şi accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile Justiţiei şi a Codurilor penale.

Într-o declarație făcută după discuțiile cu liderii partidului său, Liviu Dragnea a dat de înțeles că aceste schimbări ar urma să se adopte prin ordonanță de urgență.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Puteți asculta integral, mai jos, declarațiile făcute de Liviu Dragnea după ședința conducerii PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: