Home / Stiri / Muzica / CONCURS Lidia Buble – Inima nu stie (teaser videoclip si single nou)
CONCURS Lidia Buble – Inima nu stie (teaser videoclip si single nou)

CONCURS Lidia Buble – Inima nu stie (teaser videoclip si single nou)

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu hitul “Noi simtim la fel”, Lidia Buble revine cu cel de-al doilea single si un videoclip in care artista se pregateste intens pentru o lupta “pe viata si pe moarte”.
“Inima nu stie” este titlul piesei compuse de catre Adrian Sina, in studiourile Premium Artist, insa pana se lanseaza videoclipul oficial, Lidia Buble a pregatit o surpriza si ne arata o mica parte din ceea ce presupun antrenamentele de Aikido.

Lidia Buble s-a antrenat mai multe zile la rand, alaturi de un instructor, iar rezultatul poate fi vazut in videoclipul regizat de catre Dan Petcan. Pentru cadrele de pe munte, in care artista se antreneaza, Lidia a avut de infruntat o vreme foarte capricioasa, cu temperaturi scazute si viscol.
Artista ne invita in spatiul in care are loc antrenamentul si pentru ca tinuta este obligatorie, Lidia pune la bataie 11 kimonouri de Aikido. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe catmusic.ro/concurs-lidia-buble si intri automat in tragerea la sorti. Castigatorii vor fi anuntati pe 23 februarie.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte