Home / Stiri / Muzica / Competitia Duelul Stilistilor by ANSWEAR.ro si-a desemnat castigatorii
Competitia Duelul Stilistilor by ANSWEAR.ro si-a desemnat castigatorii

Competitia Duelul Stilistilor by ANSWEAR.ro si-a desemnat castigatorii

Competitia Duelul Stilistilor organizata de magazinul online ANSWEAR.ro si dedicata adeptilor tineri si talentati din lumea modei si-a desemnat castigatorii: locul 1 este adjudecat de Eli Adam, desemnata Cel Mai Bun Stilist 2018. Pe locul 2  o gasim pe Cristina Hustea, in timp ce locul 3 este adjudecat de Ada Oraseanu.

Finalistii competitiei au dat dovada de extrem de multa creativitate si pasiune in styling in alcatuirea tinutelor pentru finala. Eli Adam a reusit sa cucereasca prin stylingurile sale juriul compus din Roxana Voloseniuc, Maurice Munteanu, Ana Morodan si Mara Coman si va avea ocazia de a realiza in curand primul sau pictorial de moda in revista Elle. 
   
Si cum faima vine la pachet cu beneficii, cei 3 castigatori se vor bucura de  premii generoase din partea Sephora si Fit Bit. Mai exact castigatorul locului 1 se va bucura de produse de make-up profesionale, un smarwatch Fitbit Versa, un voucher ANSWEAR.ro in valoare de 1000 RON si 2 pagini dedicate in revista Elle. Locul 2 este premiat cu un smartwatch FitBit Versa, voucher de cumparaturi ANSWEAR.ro de 1000 RON si o pereche de casti Fitbit Flyer iar locul 3 este rasplatit cu un smartwatch Fitbit si un voucher de cumparaturi ANSWEAR.ro de 1000 RON.
 
Ii felicitam pe castigatori si ii invitam pe toti cei care simt ca au ceva de spus in lumea modei sa participe la editia urmatoare a Duelului Stilistilor.

Despre Duelul Stilistilor:

Duelul Stilistilor este o competitie internationala bine cunoscuta in industria fashion. Premii atragatoare, un juriu celebru format din experti in moda renumiti si perspectivele de afirmare sau chiar de incepere a unei cariere de profil, toate aceste beneficii au atras de-a lungul timpului sute de participanti entuziasti. Cele 3 editii anterioare internationale s-au bucurat de foarte multa popularitate si au reprezentat un moment de afirmare pentru foarte multi stilisti, bloggeri si designeri vestimentari talentati.

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: