CoJo – “Hai Pa!” (new artist)

De cate ori nu ai simtit ca iti dai inima unor escroci sentimentali, care cred ca pot schimba o femeie cu un buchet de flori? Acum e momentul in care CoJo, aceasta noua ‘power-girl’ a muzicii romanesti, ne invata balansul eliberarii, al independentei, pe ritmurile piesei “Hai Pa”.
Pe ritmuri pop cu accente de saxofon CoJo trece la capitolul amintiri toti barbatii care au dezamagit-o, oferind o lectie de independenta feminina, senzuala si puternica in acelasi timp.
O productie a lui Adrian Sina, piesa este perfecta atat pentru vocea cat si pentru personalitatea lui CoJo, rasunand parca din fiecare por, zambet sau privire a ei.

Frumusetea ei naturala vine parca din personalitatea puternica si dintr-o combinatie de nebunie cu experiente de viata care i-au jucat soarta intre fericire candida si suferinta pura.

Acum, la inceputul neoficial al weekendurilor la mare si al petrecerilor nebune pana in zori, e momentul sa ne despartim de amintirile nefericite si sa ne aruncam intr-o vara de distractii.

%d blogeri au apreciat: