Home / Stiri / Actualitate International / Cele mai frumoase mesaje si urari de 1 Martie
Cele mai frumoase mesaje si urari de 1 Martie

Cele mai frumoase mesaje si urari de 1 Martie

Ziua de 1 Martie este o sarbatoare care marcheaza innoirea timpului in prag de primavara, iar aceasta trecere de la rece la cald este marcata la romani printr-o serie de traditii si ritualuri, menite sa atraga norocul pentru anul in curs.

In acest sens, romanii daruiesc podoabe de mici dimensiuni cu snur alb-rosu doamnelor si domnisoarelor insotite de flori, mesaje si alte simboluri specifice anotimpului in care natura renaste.

Vrei sa transmiti un mesaj virtual unei femei speciale sau sa trimiti o urare de 1 Martie viitoarei tale mirese? Noi am ales pentru tine cele mai frumoase mesaje si urari de 1 Martie pentru ca tu sa incepi cu dreptul primavara alaturi de cele mai importante doamne si domnisoare din viata ta.

“Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou! La multi ani!”

“1 Martie calator v-a adus un martisor… si pe firul lui subtire “La multi ani si fericire!”

“1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete.”

“Parfum suav de ghiocei, purtand o primavara-n ei, un soare cald si luminos, sa porti in piept te rog frumos un martisor.”

“Inima si toata fiinta mea le-am prins de-un fir de martisor si azi, le pun la pieptul tau, sa-ti fie alaturea mereu!”

Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea!”

“Pe poiana amortita, soarele vaslea usor si din iarba vestejita a iesit un ghiocel! La multi ani de 1 Martie!”

“Din fire de matase fine, cu gand curat, cu dragoste ti-am impletit un martisor ca sa-l porti de 1 Martie!”

“Asa cum scoate capusorul alb din zapada gingasul ghiocel, asa iti ofer eu tie timid acest martisor!”

“Cenusiul cerului, tacerea iernii si melancolia frunzelor aramii au devenit acum de martisor farmec, dragoste si puritate, puritatea unei noi parti din viata!”

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte