Ce a rămas după incendiul de la fostul club Bamboo din Mamaia – Foto

Incendiul de la fostul club Bamboo din stațiunea Mamaia, care a izbucnit în cursul nopții de luni spre marți, a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat.

Clădirea a fost distrusă în totalitate, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Mai bine de 7 ore s-au luptat pompierii ISU Dobrogea cu flăcările care au mistuit fostul Club Bamboo, actual Silence, din Mamaia Nord.

În numai opt minute de la apelul la 112, primul echipaj de pompieri a ajuns la Clubul Silence, fost Bamboo, din Mamaia Nord.

Cel puțin 60 de pompieri ISU Dobrogea cu 10 autospeciale cărora li s-au alăturat și două echipaje private au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea uriașului incendiu care a cuprins fostul club Bamboo din Mamaia – transmite corespondenta Europa FM, Ghiulfer Predescu.

Alarma s-a dat în jurul orei 1:30 dar, potrivit pompierilor, incendiul a fost anuntat prea târziu, flăcările înaintau deja periculos.

Clubul era inchis, Doar doi angajați pazeau incinta, unul dintre ei s-a salvat sărind pe o fereastra.

Pe lângă faptul ca incendiul se intindea cu repeziciune din cauza materialelor inflamabile din interior, interventia pompierilor a fost ingreunată și de faptul ca hidrantii nu funcționau.

S-au alimentat cu apă de la cluburile vecine. Clădirea a ars complet.

Cauzele incendiului vor fi stabilite dupa lichidarea completă a focarelor. Clubul nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Anul trecut a fost, de altfel, amendat pentru lipsa acestui document.

Conform ISU Dobrogea, Clubul Silence era închis oficial, aici nu existau indicii că s-ar desfăşura activităţi specifice.

%d blogeri au apreciat: