Home / Stiri / Actualitate Intern / Cazul profesoarei bătute în școală. Profesorii cer măsuri de protecție în clasă și în afara ei
Cazul profesoarei bătute în școală. Profesorii cer măsuri de protecție în clasă și în afara ei

Cazul profesoarei bătute în școală. Profesorii cer măsuri de protecție în clasă și în afara ei

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ solicită Guvernului şi Parlamentului ca dascălii să fie protejați de lege așa cum sunt polițiștii și magistrații, în cazul în care sunt agresați fizic sau verbal. Solicitarea vine duă ce o profesoară din Teleorman a fost bătută și batjoorită în școală.

Sindicaliștii cer parlamentarilor și Guvernului să scoată de la sertar un proiect de lege depus de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ încă din anul 2015, act normativ, preluat de un grup de parlamentari dar de care au uitat aleșii.

Președintele Federației  Sindicatelor Libere din Învățământ, Simion Hancescu:

Această inițiativă a venit ca urmare a numeroaselor cazuri de violență din școli. Secretarul general al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Cornelia Popa-Stavri:

Cel mai recent caz de agresiune a avut loc în județul Teleorman. O profesoară a fost  batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă. Incidentul a fost filmat chiar de unul dintre agresori.

Iulia Nagy – despre propunerea FSLI:

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: