Home / Stiri / Muzica / Calvin Harris – Slide ft. Frank Ocean & Migos
Calvin Harris – Slide ft. Frank Ocean & Migos

Calvin Harris – Slide ft. Frank Ocean & Migos

In urma cu cateva zile, Calvin Harris a lansat un nou single, un featuring cu Frank Ocean si Migos. Slide e un track perfect de vara, un EDM slow, o balada buna de condus in diminetile de vara.

Cu aceasta ocazie, Frank Ocean a vrut sa sublinieze ca apare pe aceasta piesa datorita lui si nu unui label, cantaretul fiind un free agent odata cu lansarea albumulelor Endless si Blonde. De altfel, Blonde e un album de-a dreptul special si fara ceea ce s-ar putea numi hit, dar asta nu inseamna ca nu e un material bun de ascultat. In ultima perioada, artistii au demonstrat ca pot castiga premii si lansa albume de succes fara ajutorul unor case de discuri, care mai mult ii incatuseaza. Un exemplu perfect in acest sens e si Chance the Rapper, care a reusit sa castige inclusiv un Premiu Grammy, asa ca ne asteptam la lucruri mari din partea lui Frank Ocean in urmatoarea perioada.

Calvin Harris vine dupa un nou succes alaturi de Rihanna, This Is What You Came For: piesa a ajuns pe primele locuri in clasamentele din intreaga Europa si pe pozitia a treia in Billboard Hot 100. Inainte de asta l-am ascultat cu How Deep is Your Love, un featuring cu Disciples, care nu s-a descurcat la fel de bine in Hot 100, dar tot a reusit sa fie vedeta playlisturilor europene si nu numai.

Ce ziceti de piesa asta? Intra la voi pe repeat?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte