Bruno Mars – Treasure (videoclip)

Bruno Mars se intoarce in timp in cel mai nou videoclip al sau. Treasure are aerul anilor 70, cand videoclipurile erau la inceput, decorurile erau minime si efectele speciale erau inexistente.Bruno Mars s-a intors in era disco alaturi de band-ul sau, fiind imbracati in costume asemanatoare si dansand ca intr-un moment din Saturday Night Fever, cu influente din miscarile lui Michael Jackson.
Treasure este cel de-al treilea single de pe albumul Unorthodox Jukebox, lansat la finalul anului trecut si care a ajuns pe locul 1 in Billboard 200, fiind repede inclus in lista celor mai bune discuri ale anului 2012. Primul single, Locked Out of Heaven a devenit imediat un hit, iar videoclipul a fost realizat in acelasi stil old-school, cu efecte care ne duceau cu gandul la o caseta video pe care s-a filmat prea mult.

When I Was Your Man, cel de-al doilea single de pe albumului Mars, e o balada inspirata din viata personala a cantaretului si i-a adus cel de-al saselea no.1 in Billboard Pop Songs, moment in care Mars i-a intrecut pe veterani ca Justin Timberlake in numarul de piese care sa urce pe prima pozitie.
Efectul este genial, urmariti mai jos.

%d blogeri au apreciat: