Home / Stiri / Muzica / Brighi feat. The Guy – My reason (videoclip)
Brighi feat. The Guy – My reason (videoclip)

Brighi feat. The Guy – My reason (videoclip)

Brighi lanseaza single-ul “My reason”, versiunea in limba engleza a piesei “Motivul meu”.
Dupa ce in urma cu cateva zile, Brighi si Silviu Pasca ne prezentau single-ul si videoclipul “Motivul meu”, care, intre timp, are peste 700.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, frumoasa artista sarbatoreste cei 50.000 de prieteni de pe Facebook si lanseaza varianta in limba engleza a piesei.
Pentru videoclipul “My reason”, filmat la Palatul Mogosoaia, Brighi are si o noua imagine, care celebreaza feminitatea si sensibilitatea, iar pentru productia si imaginea din clip, artista a colaborat cu Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair si make-up) si regizorul Slava Sirbu.

“Piesa vorbeste despre iubirea fara limite, iubirea care trece dincolo de aparente si dincolo de barierele indoctrinate, de-a lungul timpului, in mintile oamenilor. Ma consider norocoasa pentru ca am descoperit ce inseamna iubirea adevarata si ca am parte de ea in fiecare zi. Prin intermediul acestei piese va doresc tuturor sa aveti parte de iubire deplina. Viata ne da milioane de MOTIVE sa zambim!”, declara Brighi.
De la mega-colaborarea cu Snoop Dog pentru single-ul “Play me like a violin”, frumoasa artista a lansat feat-uri cu Speak, Pacha Man sau Dorian, iar single-ul “Motivul meu” este lansat dupa participarea in cadrul celui de-al patrulea sezon “Vocea Romaniei”, unde Brighi a ajuns in semifinala.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte