Home / Stiri / Muzica / Boier Bibescu & The dAdA – OK
Boier Bibescu & The dAdA – OK

Boier Bibescu & The dAdA – OK

Boier Bibescu si băieţii de la The dAdA lanseaza o piesa care te indeamna să vezi partea pozitivă a lucrurilor, mai pe scurt “OK”.
Pentru producţia piesei, artistul a colaborat cu Alex Mataev, iar regia videoclipului este semnată chiar de artist, alături de Stella. Printre protagonişti se regăsesc astfel Simona Nae, Natanticu, Alex Mataev, Stella, Andrei Chermeleu, Tamy şi alţii.

“Prima dată am compus refrenul, iar celelalte versuri au venit în urma experienţelor mele, atât cele bune, cât şi cele rele. Cu băieţii de la The dAdA am colaborat pentru prima dată acum trei ani, când le-am remixat piesa “Ne doare la”. A venit momentul să facem şi o piesă împreună, care ne reprezintă pe toţi”, spune Boier Bibescu.

De cealaltă parte, băieţii de la The dAdA au adăugat: “De când am văzut versurile, am ştiut că piesa ni se potriveşte, ne-a plăcut pe loc. La clip a fost mare caterincă, am râs mult, mai ales că am avut în jurul nostru si mulţi actori de comedie. A fost relaxant, distractiv şi am avut un vibe bun, se vede asta şi în clip”.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte