Home / Stiri / Muzica / Beyonce – Pretty Hurts (videoclip)
Beyonce – Pretty Hurts (videoclip)

Beyonce – Pretty Hurts (videoclip)

Beyonce pune degetul pe rana si vorbeste despre standarde de frumusete in Pretty Hurts. Videoclipul e dur, iar cantareata ne face introducerea in lume concursurilor de frumusete unde toata fetele sunt judecate dupa aparente si se chinuie sa fie frumoase.
Injectii cu botox, operatii estetice, mancatul de vata, vomatul fortat, exercitii de fitness si privirile care judeca ale celor din jur sunt cateva dintre imaginile pe care Beyonce ni le ofera. Diva face si ea parte dintre cele care lupta pentru titlul de cea mai frumoasa, iar la final avem si momentul in care castiga.

Invitatii clipului regizat de Melina Matsoukas sunt Harvey Keitel, cel care joaca rolul gazdei, dar si modelul Shaum Ross, primul model albinos. Regizoarea a adaugat ca aceste idei nu se regasesc doar in lumea concursurilor de frumusete, si despre asta e vorba in clip.

“She told me what she wanted to do with the pageant world and I obviously like to take it there. I was like, ‘Let’s get into the toxic world and what we really do that is so damaging to ourselves, and use it as a microcosm for our society. Obviously, those ideas don’t just live in the pageant world; they live in our world. And that’s what the song is about. And it felt like we had to take it there to make it have meaning, because otherwise it would be a superficial, preachy kind of song and visual.

Piesa e semnata de Sia, care bifeaza inca un succes in cartea trackurilor cu mesaje profunde, insa cei care au vazut videoclipul inca de la momentul aparitiei au acuzat-o pe Beyonce de ipocrizie.

Chiar si asa albumul cu numarul cinci din cariera lui King B a dat o palma industriei muzicale si a reusit sa ajunga in doar cateva saptamani in topul celor mai bine vandute discuri ale lui 2013. Cel mai recent videoclip al cantaretei este Partition, un material senzual, iar pana acum singleurile lansate s-au descurcat bine. XO a urcat pana pe locul 45 in Hot 100 si pe 12 in Hot R&B, in timp ce Drunk in Love s-a aflat pe pozitia in a doua in Hot 100 si pe prima in Rhythmic.

Va place videoclipul? Ce ziceti de ideea din spatele Pretty Hurts?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte