Beverlei Brown – Wishing On A Star (videoclip nou)

A avut ocazia sa cantate cu superstaruri ca James Morrison, Simply Red, Snap, Joe Cocker, Chaka Khan, Babyface si altii.

Are un album care a atins recorduri de vanzare pana in indepartata Japonie.

A sustinut spectacole in fata a zeci de mii de oameni pe aproape toate continentele lumii si a partiipat din partea marii britanii la Eurovision.

Este vorba despre Beverlei Brown, artista de culoare nascuta in Marea Britanie ce are atat o cariera de colaborari cu artisti internationali, cat si un album solo lansat in tara sa natala si vandut la nivel international.

Ea iubeste muzica de club romaneasca si si-a dorit dintotdeauna sa colaboreze cu producatori locali, motiv pentru care chiar astazi lanseaza primul sau single solo, ‘Wishing on a Star’. Acesta a fost produs de catre George Popa si se bucura de un videoclip cu imagini din centrul vechi al Bucuresitului, loc apreciat de toti strainii care ne viziteaza tara. Videoclipul a fost regizat de catre Anthony Icuagu, regizor si artist Roton care a realizat productii de top pentru artisti ca Raluka, Akcent, Connect-R si multi altii.

Intrebata ce parere are despre Romania, Beverlei a declarat: ‘Imi place la nebunie! Oriunde merg in Bucuresti intalnesc oameni deschisi si prietenosi si cluburi pline de viata. Am cunoscut romani in toate colturile lumii si de fiecare data ne-am apropiat si ne-am distrat impreuna – sunteti foarte cool!’ a declarat ea zambind.

De curand, artista a semnat cu casa de discuri Roton alaturi de care a lansat piesa ‘Make you mine’ impreuna cu Ddy Nunes, celebru pentru colaborarea sa cu Lucky Man Project. ‘Wishing on a star’ este primul single solo al lui Beverlei la noi in tara, motiv pentru care isi doreste sa devina…hit!

PLAY!

%d blogeri au apreciat: