Home / Stiri / Actualitate Intern / Băile Herculane – Proteste înainte de ședința conducerii PSD: „România nu trebuie condusă de infractori”
Băile Herculane – Proteste înainte de ședința conducerii PSD: „România nu trebuie condusă de infractori”

Băile Herculane – Proteste înainte de ședința conducerii PSD: „România nu trebuie condusă de infractori”

Conducerea PSD s-a adunat, de aseară, în stațiunea Băile Herculane. Participă la discuții și premierul Mihai Tudose. Vineri, 17 noiembrie, după ora 11.00, a început ședința Comitetului Executiv PSD. Liderii social-democrați discută un raport despre creșterea economică, dar și despre un eventual miting de susținere a partidului.

Înainte de ședință, conducerea PSD a fost huiduită de câțiva protestatari, care spuneau: „România nu trebuie condusă de infractori” – am încheiat citatul.

Social democrata Ecaterina Andronescu a încercat să le vorbească celor nemulțumiți:


La întâlnirea de la Băile Herculane participă și ministrul Educației, Liviu Pop. Întrebat dacă președintele PSD, Liviu Dragnea – vizat într-un al treilea dosar de corupție – are nevoie de suținere, ministrul Educației a declarat că Liviu Dragnea este deja suficient de puternic:

Ce spune raportul PSD prezentat în timpul Comitetului Executiv: România are o creștere economică de 7% față de obiectivul asumat de 5,5%.  În plus, social democrații se laudă că au majorat salariile în sectorul public cu 21,2% , peste obiectivul asumat de 20%.

În aceste condiții, președintele PSD spunea, joi seară, că nu se mai opune unui miting pentru PSD…dar că încă nu știe dacă să fie unul „de susținere”:

Întrebat dacă va paricipa la un asemenea miting, premierul României, Mihai Tudose a răspuns râzând: „Suntem deja afară”!

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte