Backstreet Boys – In a World Like Thi

Dupa o perioada de tatonari, Backstreet Boys revin cu un nou single si videoclip – In a World Like This. Mesajul clipului si al piesei per ansamblu este mult mai matur, potrivit si cu varsta celor care rupeau topurile in anii 90.Backstreet Boys au dat tonul pentru era boybands-urilor in anii 90, iar succesul lor a fost urias, transformandu-i in adevarate fenomene mondiale ce au dat tonul muzicii unei intregi generatii si nu numai. Influenta lor se simte pana in zilele noastre, cand trupele de baieti au inceput sa prinda din nou si sa faca isterie printre adolescenti.

Clipul pentru In a World Like This prezinta un mesaj mult mai matur, care se potriveste cu imaginea celor care acum au 40 de ani. Marcheaza unele dintre cele mai importante momente din istoria americana recenta si cu aceasta ocazie trupa Backstreet Boys isi manifesta sustinerea pentru comunitatea LGBT.Despre clipul lor, membrii trupei au declarat ca vrea sa transmita mesajul ca iubirea poate cuceri orice, mai ales intr-o lume atat de haotica precum cea in care traim in zilele noastre.

The concept of the video is based on the song, which tells a story of how love conquers all and ‘in a world like this’ that we live in, with all the craziness and negative energy that can go around, with real love you can overcome anything.

Pe 30 iulie trupa Backstreet Boys va lansa un nou album, odata cu data ce marcheaza aniversarea a 20 de ani de cand se afla in industria muzicala. De asemenea, trupa va incepe si un turneu prin SUA, care sa promoveze acest nou disc.
Sa vedem videoclipul si sa vedem ce parere aveti

%d blogeri au apreciat: