Avicii – Addicted To You (videoclip nou)

Dupa “Wake Me Up”, “You Make Me” si “Hey Brother”, Avicii lanseaza cel de-al patrulea single de pe albumul de debut intitulat “True”. Vorbim despre “Addicted To You”, care primeste un videoclip cinematic.”Addicted To You” este unul dintre cele mai tari si complexe videoclipuri din muzica dance vazute de mine pana in momentul de fata. In mijlocul povestii lui Avicii gasim doua tipe frumoase dar care, ghiciti ce, nu numai ca au faradelegile in sange, dar sunt si lesbine. O abordare demna de secolul 21 ce se incheie tragic. V-am facut curiosi?

Videoclipul a fost lansat in weekend si vine la nici doua luni de la ultimul single Avicii, “Hey Brother”. Se pare ca “Wake Me Up”, primul extras pe single, ramane piesa de rezistenta a albumului True.
CD-ul lui Avicii a beneficiat de multa publicitate, insa o mare parte dintre piesele care il compun nu ies in evidenta si in aceasta postura se afla, spunem noi, si “Addicted To You”. Videoclip excelent, piesa decenta, dar parca inspirata prea mult din productiile lui Adele.
Cum vi se pare piesa?

%d blogeri au apreciat: