Home / Stiri / Muzica / Atom feat. Yonna – Dor de casa
Atom feat. Yonna – Dor de casa

Atom feat. Yonna – Dor de casa

Red Clover Media va prezinta noul single Atom feat. Yonna – „Dor de casa”, o piesa dedicata celor care desi sunt plecati, au inima ACASA.
< < "Dor de casa" este o piesa care se adreseaza oricarui roman plecat prin lume, ce a simtit macar o data lipsa familiei, a prietenilor buni si a locului in care a crescut, a iubit si a trait>>, a spus Atom.
Atom, pe numele real Matei Danut, este originar din Slobozia si si-a descoperit pasiunea pentru a scrie versuri inca din clasele primare. Mai tarziu a luat contact cu muzica rap si a inceput sa lucreze la mai multe piese. A colaborat cu mai multi artisti de hip-hop: Kafu de la Morometzi, Rashid de la C.I.A, Drei Ros. De asemenea, nu se afla la prima colaborare cu o artista a casei de discuri Red Clover Media, el cantand alaturi de Miss Mary piesa „Spune-mi” feat. Krem.

Colaborarea cu Yonna a venit in mod fieresc, Yonna facand parte din valul de tinere talente descoperite de Red Clover Media. Tanara care la doar 18 ani isi compune singura piesele si isi scrie versurile, are deja lansate mai multe single-uri: „ Forgot About Us”, „In Vis”, „Ce a fost”.
“Piesa “Dor de casa” are o incarcatura emotionala foarte puternica. Consider ca mesajul este unul puternic care intareste afirmatia “Nicaieri nu-i mai bine ca acasa”, fiecare om regasindu-se in aceste vorbe. Sper ca si ascultatorilor sa le placa si sa simta acelasi sentiment pe care l-am simtit si noi atunci cand am ascultat aceasta piesa pentru prima data.”, a declarat Yonna.

Cum vi se pare piesa lor?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte