Home / Topuri

Topuri

Chat Radio Klass

Administratorii Radio Klass va invita pe http://chat.radioklass.eu Multumim si ascultati in continuare Radio Klass http://www.RadioKlass.Eu/live Read More »

Topul celor mai difuzate piese romanesti (09.03-15.03)

Inna ramane inca o saptamana pe locul intai in topul celor mai difuzate piese straine, iar Alex Velea se intoarce in top pe locul 10 si ii ia locul lui Feli si Cine te crezi. Randi si piesa Prietena ta ... Read More »

Topul celor mai difuzate piese romanesti (09.02-15.02)

Se pare ca Delia e imposibil de mutat de pe prima pozitie a topului celor mai difuzate piese romanesti. Corina si Dorian Popa revin in top in timp ce Fly Project parasesc clasamentul. Noul lor single, Like a Star, reusise ... Read More »

Topul celor mai difuzate piese straine (09.02-15.02)

Treptat, topurile romanesti ale celor mai difuzate piese straine incep sa semene cu ce se aude in afara. Pe primul loc o avem, pentru prima saptamana, pe Iggy Azalea cu Rita Ora si Black Widow, iar Kwabs si al sau ... Read More »

Topul celor mai difuzate piese romanesti (26.01-01.02)

Pentru inca o saptamana Delia isi pastreaza pozitia de lider in clasamentul celor mai difuzate piese romanesti cu Pe aripi de vant. Larissa reuseste sa intre in top cu Dale Papi, alaturi de Feli cu Cine te crezi. De la ... Read More »