Home / Stiri / Muzica / Videoclipuri

Videoclipuri

Chat Radio Klass

Administratorii Radio Klass va invita pe http://chat.radioklass.eu Multumim si ascultati in continuare Radio Klass http://www.RadioKlass.Eu/live Read More »

Doru Todorut – Trei sfertul meu

Dupa succesul pe care il are in proiectul Deepcentral, Doru Todorut il urmeaza pe colegul Manuel Riva si isi lanseaza un single solo. Trei sfertul meu apare direct cu un videoclip alb-negru inspirat din benzile desenate. „A venit momentul sa ... Read More »

Lora – Ramas bun

Lora a lansat “Ramas Bun”, o piesa de dragoste ce transmite un mesaj puternic de durere si regret in apropierea despartirii. Versurile piesei “Ramas bun” au fost scrise de Lora impreuna cu baietii de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai ... Read More »

Milan – Rewind

Dupa ce si-a facut debutul la sfarsitul anului 2016 cu single-ul “Regele minciunilor”, Milan lanseaza “Rewind, o piesa in limba engleza, cu un videoclip filmat prin hypermarket. Sunt doua perspective ale aceleiasi relatii disfunctionale, ce-mi sunt familiare si mie. Sunt ... Read More »

Liviu Teodorescu – Asa e ea #DULCE

Liviu Teodorescu lanseaza un nou single, cu tot cu videoclip, o piesa despre cum barbatul e prins in misterul feminim – Asa e ea, Dulce. Pe langa Liviu, in videoclip o vedem si pe Marisa Paloma, pe care s-ar putea ... Read More »