Home / Stiri / Muzica / Piese

Piese

The Motans – Jackpot

Piesa „Jackpot” este inclusă pe primul album The Motans – “My Gorgeous Drama Queens”. “Jackpot e o piesă care vorbește de la sine. Am ascuns în ea foarte multe simboluri cu caracter personal, dar, cu toate astea, cred că va ... Read More »

Delia – Du-te-mă

Piesa “Du-te-mă” a fost compusă integral de artistă și produsă de Alex Cotoi, care a produs majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar și single-ul anterior al Deliei “Fata lu’ tata”. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine încrezătoare, dar și amuzantă, ... Read More »

Carla’s Dreams – Pe umerii tăi slabi

Videoclipul pentru “Pe umerii tăi slabi” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru. “Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici și Vă mulțumim!”, au declarat Carla’s ... Read More »

Imagine Dragons – Whatever It Takes | VIDEO & VERSURI

Whatever It Takes este un hit al trupei americane Imagine Dragons. Piesa este inclusă pe albumul Evolve, lansat în 2017. VERSURI: Falling too fast to prepare for this Tripping in the world could be dangerous Everybody circling, it’s vulturous Negative, ... Read More »

Sari la bara de unelte