Home / Stiri / Muzica / Noutati

Noutati

Alexandra Ungureanu și Marius Manole au lansat o inedită piesă pentru sărbători – ”Iarna mea” – VIDEO

Muzica este compusă de Alexandra Ungureanu împreună cu Sebastian Lazăr și Vlad Mazarel, textul este scris de Ionuț Petica, iar videoclipul este regizat de Raluca Netca și este filmat în cea mai mare arhivă de muzică românească a tuturor timpurilor, ... Read More »

Nico ne anunță că “Vine Craciunul” – AUDIO

Nico revine cu o piesă de sărbători. “Nu am stat prea mult pe gânduri, am intrat în studioul de înregistrări și am cântat împreuna cu corul de copii de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, într-o atmosferă atât de veselă, ... Read More »

Sarah Brightman in concert la Bucuresti si Cluj-Napoca in 2019

Anul viitor, Sarah Brightman va reveni in Romania pentru doua concerte, in Bucuresti si Cluj-Napoca.  Turneul mondial “Hymn: Sarah Brightman in Concert” a debutat in noiembrie, in America de Sud si va cuprinde 125 de concerte, doua dintre ele fiind ... Read More »

126 de piese au intrat în preselecţia Eurovision România

Timp de o lună de zile, compozitorii au înscris în competiție un număr impresionant de piese – 126, cu 70% mai multe decât la ediția precedentă Eurovision, anunță TVR într-un comunicat transmis Europa FM. Materialele au fost transmise exclusiv online, ... Read More »

Cristian Mandeal revine la pupitrul Filarmonicii din Belgrad

Cristian Mandeal revine în seara de 14 decembrie la pupitrul orchestrei Filarmonicii din Belgrad cu programul ”Ascension 2”. Avându-l ca solist pe pianistul David Fray, Cristian Mandeal va prezenta un program ce cuprinde lucrările : A. Pärt – Fratres, F. ... Read More »