Home / Stiri / Muzica / Noutati

Noutati

Duminică, publicul va alege câştigătorul Selecției Naționale Eurovision 2018

15 piese vor concura, duminică, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, în finala Selecției Naționale Eurovision 2018. Spectacolul este realizat de Televiziunea Română în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin ARCUB. Dintre cele 15 melodii finaliste, doar una va fi ... Read More »

Cum sună live piesa cu care Feli vrea să meagă la Eurovision 2018, ”Bună de iubit” – VIDEO

Vineri dimineață, Feli a venit în Deșteptarea pentru a oferi o ultimă interpretare live a piesei cu care speră să reprezinte România anul acesta la Eurovision Song Contest. Pentru publicul european, artista a anunțat că a ănregistrat și o variantă ... Read More »

Dua Lipa, Stormzy şi Foo Fighters, printre laureaţii Brit Awards

Considerată o adevărată revelaţie, Dua Lipa a fost desemnată cea mai bună artistă britanică a anului la gala organizată de industria de profil din Regatul Unit. Artista se bucură de succesul discului de debut include hituri precum “Be the One”, “Be ... Read More »

James Bay a lansat “Wild Love” | VIDEO

Devenit celebru cu hitul “Hold Back The River”, cântăreţul James Bay a lansat o nouă piesă, intitulată “Wild Love”. Cântecul se va regăsi pe cel de-al doilea său album. Artistul englez a mărturisit pentru revista Billboard că sursă de inspiraţie i-a ... Read More »

Dua Lipa, favorita galei Brit Awards | Lista nominalizărilor

O2 Arena din Londra găzduieşte, miercuri seara, cea de-a 38-a ediţie a galei premiilor decernate de industria muzicală britanică. Cântăreaţa Dua Lipa este favorită Brit Awards 2018, având 5 nominalizări, urmată fiind de Ed Sheeran (4 nominalizări), J Hus (3 ... Read More »

Sari la bara de unelte