Home / Stiri / Muzica / Noutati

Noutati

Cântărețul columbian Maluma, jefuit la Moscova

Camera de hotel din capitala Rusiei în care era cazat superstarul columbian Maluma a fost “călcată” de hoți, relatează Billboard, citând agenția The Associated Press. Hoții au fugit cu bunuri de lux, între care ceasuri și bijuterii, în valoarea de ... Read More »

Charles Aznavour, nevoit să îşi amâne concertele din cauza stării de sănătate

Cântăreţul francez de origine armeană Charles Aznavour, care a suferit o dublă fractură la braţul stâng cu mai mult de o lună în urmă, este nevoit să anuleze cinci concerte programate pentru această vară şi îşi va relua turneul abia ... Read More »

Beyonce şi Jay-Z au lansat, pe neaşteptate, albumul “Everything is Love”

Cuplul vedetă de pe scena muzicală Beyonce şi Jay-Z a lansat, sâmbătă, un surprinzător album comun, prin care îşi celebrează dragostea. Diva pop şi rapperul au anunţat lansarea albumului “Everything is Love” la sfârşitul concertului lor din capitala britanică, Londra, ... Read More »

Trupa Boyzone pregăteşte un ultim album şi un turneu de adio

Grupul irlandez Boyzone a anunţat că se va destrăma în 2019, după ce va lansa un ultim album de studio şi va susţine un turneu de adio în prima parte a anului viitor, relatează Agerpres, citând BBC. “Cu toţii simţim ... Read More »

Anne-Marie – 2002

Powered by WPeMatico Read More »

Sari la bara de unelte