Home / Stiri / Muzica / Noutati

Noutati

Bazzi feat. Camila Cabello – Beautiful

“Beautiful” este o piesă a cântărețului american Bazzi. Cântecul a fost lansat inițial ca single digital în Europa și în Statele Unite în vara anului 2017. Mai târziu a fost prezentat ca cea de-a 14-a piesă pe albumul Cosmic, care ... Read More »

Vanotek – Love Is Gone

După succesul pieselor “Tell Me Who” și “Back To Me”, Vanotek revine cu un nou single “Love is Gone”. “Este o piesă pe care am compus-o în cadrul unei sesiuni pe care am avut-o la Londra cu Bryn Christopher. Eu ... Read More »

Mihail va cânta „Who You Are” la concertul anual de Crăciun de la Vatican

Mihail a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican, ce va avea loc anul acesta pe 15 decembrie. Ajuns la a 26-a ediție, evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artiști precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, ... Read More »

Mariah Carey va lansa următorul album pe 16 noiembrie

Cântăreaţa Mariah Carey a anunţat, prin intermediul unui clip postat pe pagina de Facebook că va lansa următorul album, intitulat „Caution”, pe 16 noiembrie. În clipul de promovare, Mariah Carey apare alături de fiul ei, Morocco, poreclit Rocky. De pe acest nou ... Read More »

Coloana sonoră a filmului “A Star Is Born” debutează pe primul loc în topul Billboard 200

Coloana sonoră a filmului “A Star Is Born” a debutat direct pe prima poziție în topul Billboard 200, înregistrând peste 231.000 de stream-uri. Albumul “A Star Is Born”, lansat în colaborare cu Interscope Records, îi ofera artistei Lady Gaga ocazia ... Read More »

Sari la bara de unelte