Home / Stiri / Muzica / Noutati

Noutati

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, s-a transformat în Shaggy la concertul Europa FM Live pe Pârtie

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a oferit un recital impresionat pe pârtia Bradul din Poiana Brașov, unde a cântat atât piesele lui Michael Jackson cu care a impresionat pe toată lumea în showul TV, cât și o surpriză la care ... Read More »

IOVA, artista de muzica electro-pop, se mentine in top 10 si pe radiourile din Romania cu Down on my knees

IOVA, artista de muzica electro-pop, se aude deja la peste 20 de radiouri in Rusia si de la inceputul lunii februarie a intrat in top 10 pe radiourile din Romania cu piesa Down on my knees, prima colaborare cu Paul ... Read More »

Andra, în Clubul de Seară: „Eu cred în melodiile despre iubire” – AUDIO

În premieră la Europa FM, în Clubul de Seară, Andra a vorbit despre noua ei piesă, ”Supereroi”, care în doar câteva ore a trecut de 140.000 de vizualizări pe YouTube și pare să aibă ingredientele unui nou hit. „Supereroi“ a fost ... Read More »

Andra lansează un nou single în limba română – „Supereroi“

Andra lansează un nou single în limba română, o piesă de dragoste care se numește „Supereroi“. Melodia oferită în dar fanilor în luna iubirii este un îndemn de a nu înceta să credem în puterea infinită a dragostei, dar și ... Read More »

Primii artiști confirmați pentru UNTOLD 2019

Pentru 2019, organizatorii festivalului UNTOLD pregătesc ediția aniversară de cinci ani. UNTOLD aduce în acest an, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului, peste 200 de artiști internaționali. Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, ... Read More »