Home / Stiri / Muzica

Muzica

Ziua Înghețatei la McDonald’s

Primăvara a venit, iar McDonald’s întâmpină zilele calde cu înghețată. Pe 29 aprilie, înghețata cremoasă și răcoroasă la cornet îi așteaptă pe oaspeții McDonald’s în restaurantele din toată țara. Faimosul cornet se numără printre produsele preferate ale clienților din toată ... Read More »

Lora lansează “Îmi cer iertare” – VIDEO

Piesa face parte de pe albumul “Despre demoni şi iertare”, iar “Îmi cer iertare” aduce cu ea un cumul de sentimente intense şi o sinceritate debordanta. Noul album dezvăluie şi logo-ul Lorei – o imagine răvăşitoare inspirată de un simbol ... Read More »

Madalina Cernat – Linistea (Single Nou)

Dupa colaborarile cu Alessandro Danescu si F.Charm, Madalina Cernat revine cu un nou single, de asta data compus integral de ea. “Linistea” a fost lansata la inceput de aprilie, fiind o piesa sensibila, care evidentiaza cat de imprevizibil este parcursul ... Read More »

MusicJourney – o sesiune muzicala privata cu producatorii unor artisti precum Rihanna, Madonna, Jay-Z, Eminem sau Adele

Vizita istorica pentru industria muzicala romaneasca. HaHaHa Production organizeaza in luna mai #MusicJourney, cea mai importanta  sesiune muzicala privata din Romania la care vor participa producatorii celebrilor artisti Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele, pentru a sarbatori in cel mai ... Read More »

Edith Piaf – La Vie En Rose

Celebra interpretă de şansonete Edith Gassion, pe numele de scenă Edith Piaf, a dat viaţă unor piese memorabile precum “La vie en rose”, “Je ne regrette rien”, “Milord”, “Je sais comment”, “Mon legionnaire”, “Jezebel”, “Johnny, tu n’est pas un ange”. ... Read More »