Home / Stiri / Muzica

Muzica

Pentru corp si minte – 10 sali Pilates din Bucuresti

Daca va ganditi de ceva vreme sa incepeti sa faceti sport, recomandarea noastra ar fi sa incercati un antrenament  mind-body, cu beneficii atat pentru corp, cat si pentru minte. Pilates, de exemplu, este o varianta excelenta: sculpteaza si tonifiaza corpul, ... Read More »

Cele mai extravagante si scumpe produse cosmetice

Fiecare are propria interpretare a conceptului de lux insa un singur lucru este cert, așa cum toții avem nevoie de dragoste, deși psihologii ne explică ce diferit e modul de a oferi și a primi iubirea pentru fiecare dintre noi, ... Read More »

AFTERHILLS 2019 – o noua locatie, peste 150 de artisti invitati si spectacole de stand-up comedy

AFTERHILLS 2019, cel mai mare festival de muzica si arta din nord-estul Romaniei, a pregatit un line-up diversificat si spectacole de stand-up comedy Inceput in 2017, Afterhills este un eveniment cu un vibe special, in care adrenalina, energia si bucuria ... Read More »

Festivalul de Film Sarajevo: Vlad Ivanov, Razvan Vasilescu, Ada Codeescu, Dana Rogoz pe covorul rosu

Avem un an foarte bogat in reprezentare romaneasca la Festivalul de film de la Sarajevo: 18 filme prezente in toate sectiunile (de la competitiile de lung metraj, scurt metraj sau documentar pana la filmele aflate in productie sau in dezvoltare ... Read More »

In Spania natala, Placido Domingo ramane un super star in ciuda acuzatiilor de hartuire sexuala

Tenorul, care a jucat de-a lungul carierei sale peste 190 de roluri in peste 4000 de reprezentatii si a fost directorul artistic pentru Opera din Los Angeles, a fost acuzat saptamana trecuta de hartuire sexuala de catre 9 femei. Faptele ... Read More »