Home / Stiri / Muzica

Muzica

Trupa VUNK și Mihai Mărgineanu, pentru prima oară împreună pe scenă

Trupa VUNK a intrat în ultima lună de pregătiri pentru spectacolul “CAMELEOM”, Concert Simfonic Rock ce va avea loc la Arenele Romane, pe 24 mai. Primul invitat special pentru acest spectacol este Mihai Mărgineanu și este pentru prima dată când ... Read More »

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a inaugurat concertistic biblioteca British Museum

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, a susținut un concert la British Museum din Londra, în cadrul Festivalului „Europe and the World”. Evenimentul a fost precedat de prezența în direct a renumitului ansamblu în ... Read More »

Număr record de înscriși la a XVI-a ediție a Concursului Internațional George Enescu

400 de tineri muzicieni, din 46 de țări, de pe cinci continente își testează talentul în România la a XVI-a ediție a Concursului Internațional George Enescu. Cu o creștere a înscrierilor de 26% față de ediția din 2016, Concursul Enescu ... Read More »

Charles Aznavour, nevoit să anuleze un concert din cauza unor dureri lombare

Cântăreţul francez Charles Aznavour a fost nevoit să anuleze un concert pe care trebuia să-l susţină miercuri seara la Sankt Petersburg, din cauza unei dureri lombare resimţite în timpul repetiţiilor. În vârstă de aproape 94 de ani, artistul de origine armeană ... Read More »

Lidia Buble lansează single-ul “Sub apă” – VIDEO

Lidia Buble lansează single-ul “Sub apă”, cu un videoclip oficial. Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiţi, un adevărat război dus într-o relaţie de iubire, aşa că mulţi dintre admiratorii cântăreţei se vor regăsi în emoţionantă poveste. “Sub apă” ... Read More »

Sari la bara de unelte