Home / Stiri / Muzica

Muzica

Cu Joanne World Tour, Lady Gaga a obţinut 95 de milioane de dolari

Încasările celui mai recent turneu mondial susţinut de cântăreaţa americană Lady Gaga s-au ridicat la 95 de milioane de dolari. Artista a vândut 842.000 de bilete pentru Joanne World Tour, relatează Billboard. La începutul lunii februarie, Lady Gaga şi-a anulat ... Read More »

Cum a fost la concertul Holograf – “Best Ballads” de la Sala Palatului – GALERIE FOTO

De Ziua Îndrăgostiţilor, trupa Holograf a susţinut concertul ”Best Ballads” la Sala Palatului, în cadrul căruia au cântat baladele lor cele mai cunoscute care au bucurat generații întregi de iubiţi. Timp de mai bine de două ore, cei peste 5000 de spectatori ... Read More »

Feli lansează „Bună de iubit”, piesă cu care participă la Eurovision – VIDEO

Feli lansează “Bună de iubit”, o nouă melodie de pe albumul său de debut, “Eu sunt Feli”. “Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importanta pentru mesajul pe care il poarta, iar Buna de iubit are un mesaj de ... Read More »

INNA a lansat piesa “Me Gusta” – VIDEO

INNA a lansat piesa “Me Gusta”, o piesă în limba spaniolă, produsă de David Ciente, cel cu care a lucrat pentru hituri precum “Gimme Gimme”, “Ruleta” sau “Dale Papi” – Lariss. Videoclipul a fost filmat în București și în Barcelona, în ... Read More »

Carla’s Dreams lansează “Pe umerii tăi slabi” – VIDEO

Carla’s Dreams lansează single-ul “Pe umerii tăi slabi”, o piesă compusă de artiști împreună cu Alex Cotoi, cel care a produs majoritatea pieselor lor. Videoclipul pentru “Pe umerii tăi slabi” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca ... Read More »

Sari la bara de unelte