Home / Stiri / Muzica

Muzica

Dido a lansat videoclipul piesei “Give You Up”

Cântăreața britanică Dido a lansat, marți, videoclipul piesei “Give You Up”, întâiul single de pe noul său album de studio. Discul, “Still On My Mind”, al 5-lea din cariera artistei cunoscute pentru hituri precum “Here with Me”, Thank You”, “White ... Read More »

Irina Rimes lansează “Dans” – VIDEO

Irina Rimes a lansat, marți, cea de-a doua piesă extrasă de pe noul album “Cosmos”. “Dans a fost piesa mea preferata de când a apărut și până acum. Am făcut-o într-o joacă împreună cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un ... Read More »

Morandi și Burak Yeter lansează remixul hitului „Kalinka” – AUDIO

România, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croația, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka și Emiratele Arabe Unite sunt țările în care piesa “Kalinka” este una dintre cele mai ascultate melodii, fiind primele locuri ... Read More »

EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ 2019 va avea loc în luna august

Este oficial: în acest an EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ va avea loc în zilele de 8,9 și 10 august! Anunțul a fost făcut, marți dimineața, în Deșteptarea. Și la această a opta ediție EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ vom ... Read More »

Natalia Oreiro a fost depășită de Sore, care a cântat live, în Clubul de Seară, piese din telenovele – VIDEO

Luni seara, la Europa FM, Sore s-a relaxat alături de Toader Păun, în Clubul de Seară, și a mărturisit că are o adevărată pasiune pentru telenovele, manifestată mai ales când era mică. Provocată de Toader Păun în direct, Sore a ... Read More »