Home / Stiri / Muzica

Muzica

YouTube Rewind 2018: Cele mai urmărite videoclipuri muzicale din România în 2018 – VIDEO

Mult așteptate clasamente YouTube Rewind 2018 au fost făcute publice, recent, de Google. Listele YouTube Rewind 2018 cuprind video-uri încărcate în 2018 și sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul și gradul de interactivitate al video-urilor și ... Read More »

“Lukas Graham – Love Someone” este “Hitul de mâine” la Europa FM

Ascultătorii Europa FM au avut și în acest weekend la dispoziție 48 de ore pe pagina noastră de facebook pentru a decide care va fi Hitul de mâine. S-au luptat pentru acest titlul Ava Max și Lukas Graham. Cu 66% ... Read More »

Avril Lavigne – Head Above Water

“Head Above Water” este o melodie înregistrată de Avril Lavigne și inclusă pe albumul cu același nume. Piesa fost scrisă de Avril Lavigne, Stephan Moccio și Travis Clark; fiind produsă de Stephan Moccio. Cântecul a fost fost lansat ca single ... Read More »

Lukas Graham – Love Someone

“Love Someone” este o melodie a trupei daneze Lukas Graham. Piesa fost lansată pe 7 septembrie 2018 ca single de cel de-al treilea album de studio al trupei (The Purple Album). Cântecul a fost scris de James Alan, Stefan Forrest, ... Read More »

Producătorul român Monoir, cel mai difuzat in Bulgaria

Românul Cristian Tarcea, având numele de scenă Monoir, a stabilit un nou record în Bulgaria. Cinci piese produse de acesta sunt în top zece al celor mai difuzate pe posturile de radio din Bulgaria. Piesa „Together”, lansată de 4 Magic ... Read More »