Home / Stiri / Life Style

Life Style

Țara Bascilor găzduiește patru dintre cele mai bune restaurante din lume. Pe primul loc se află, însă, unul italian

Cel mai bun restaurant din lume se numeşte Osteria Francescana şi se află la Modena, în Italia. Topul celor mai bune 50 de restaurante din lume a fost anunţat marți seara la Bilbao, în Ţara Bascilor. Powered by WPeMatico Read More »

Țara care impune o taxă specială pentru turiști. Banii, folosiți pentru dezvoltarea infrastructurii

În ultimii trei ani, numărul de vizitatori străini a crescut cu aproape 30%, ajungând la 3,8 milioane de turişti în perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, adică aproape cât întreaga populaţie a țării. Powered by WPeMatico Read More »

Palatul Suter, singurul hotel de 5 stele plus din România, se deschide în septembrie

Singurul hotel de 5 stele plus din România se va deschide în septembrie 2018 în Capitală iar manager va fi Răzvan Pîrjol, preşedinte al Bucharest Tourism Board, conform unui comunicat remis presei. Powered by WPeMatico Read More »

București, Brașov, Cluj și Prahova au atras cei mai mulți turiști în prima parte a anului. Numărul străinilor care au intrat în România a crescut, cei mai mulți din Israel și țări UE

Municipiul Bucureşti şi judeţele Braşov, Cluj şi Prahova au atras cel mai mare număr de sosiri ale turiştilor în primele patru luni din acest an, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. Powered by WPeMatico Read More »

Lanțul hotelier AccorHotels intenţionează să preia o participaţie minoritară la operatorul aerian Air France KLM

AccorHotels, cel mai mare grup hotelier din Europa, a confirmat luni că intenţionează să preia o participaţie minoritară la operatorul aerian franco-olandez Air France KLM, pentru a concura mai bine cu pachetele de vacanţă oferite de rivalii online, cum ar ... Read More »

Sari la bara de unelte