Home / Stiri / Life Style

Life Style

Operatorul aerian care te plătește cu 3.300 euro pe lună ca să călătorești și să te muți în altă țară. Recrutările au început

O companie aeriană low-cost caută doi prieteni pe care să-i plătească să se mute în Islanda și să călătorească în orașele mari ale lumii. Powered by WPeMatico Read More »

Insula Boracay, una dintre cele mai populare destinaţii turistice din lume, va fi închisă pentru curățare

Președitele țării a spus că plaja s-a transformat într-o fosă septică , avertizând că s-ar putea transforma într-o catastrofă de mediu, fapt ce ar îndepărta milioanele de turişti care o vizitează anual. Powered by WPeMatico Read More »

Viena este orașul cu cea mai ridicată calitate a vieții, pentru al nouălea an. În București se trăiește mai bine ca la Istanbul, Rio de Janeiro sau Beijing

Compania de consultanţă Mercer a lansat studiul anual Quality of Living 2018 , care măsoara nivelul calitații vieții în 231 de orașe din lume, în funcție de mai mulți factori. Powered by WPeMatico Read More »

Insula Boracay, una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Filipine, va fi închisă pentru curățare

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte a aprobat miercuri închiderea temporară a Insulei Boracay, una dintre cele mai populare destinaţii turistice din ţara sa, pentru a pregăti lucrările de reabilitare a insulei pe care a numit-o în trecut fosă septică , informează ... Read More »

Viena este orașul cu cea mai ridicată calitate a veții, pentru al nouălea an. În București se trăiește mai bine ca la Istanbul, Rio de Janeiro sau Beijing

Capitala Austriei, Viena, este şi în 2018, pentru al nouălea an consecutiv, oraşul cu cea mai ridicată calitate a vieţii din lume, conform studiului anual Quality of Living 2018 , realizat de biroul de consultanţă Mercer. Powered by WPeMatico Read More »

Sari la bara de unelte