Home / Stiri / Life Style

Life Style

Românii preferă litoralul de Sf. Maria. Vânzările au crescut cu 38% față de anul trecut, o cameră liberă se ocupă în maximum două minute

Vânzările pentru minivacanţa de Sfânta Maria au crescut faţă de perioada similară din 2017 cu până la 38% pentru litoralul românesc şi cu până la 25% pentru staţiunile balneo ori munte, potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Powered ... Read More »

Măsuri draconice la Amsterdam, unde autoritățile nu mai fac față turiștilor. Taxe mai mari, amenzi și evacuări forțate în cazuri extreme

Autoritățile din Amsterdam iau măsuri de urgență pentru a face față provocărilor cauzate de numărul mult prea mare de turiști. Noile măsuri le vor permite autorităților să verifice și cele mai mici infracțiuni și să colecteze amenzile imediat. Powered by ... Read More »

Avertizări de călătorie de la MAE: Caniculă în Spania, grevă la Ryanair în Belgia şi grevă la Croatia Airlines

MAE avertizează cetăţenii români care călătoresc în Spania, Belgia şi Croaţia, că în Andaluzia este cod portocaliu de caniculă, că programul de zbor al curselor aeriene Ryanair din aeroporturile belgiene va fi afectat în 10 august de o grevă a ... Read More »

Voucherele de vacanță ar putea fi înlocuite cu o indemnizație, de anul viitor. Ministrul Turismului: Peste 1,2 mil. de români au beneficiat de tichete

Un număr de 1,2 milioane de persoane au intrat în posesia tichetelor de vacanţă în acest an, în timp în primul semestru al anului, am înregistrat un salt de 4,1% al numărului de turişti în România, a declarat, luni, ministrul ... Read More »

Turiștii pot fi despăgubiți doar în cazul în care cumpără cazarea și transportul la pachet. Atanasiu, ANAT: „Căscați ochii! Prețurile prea mici indică faptul că ceva nu este în regulă”

Preţul produselor turistice nu poate varia foarte mult de la o agenţie la alta, iar tarifele exagerat de mici reprezintă un semnal de alarmă că nu este în regulă ceva, a declarat, joi, Dragoş Anastasiu, vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a ... Read More »

Sari la bara de unelte