Home / Stiri / Life Style

Life Style

Londra, Paris şi Amsterdam, cele mai vizitate capitale din lume în 2019. Pe ce loc se află Bucureștiul

Londra, Paris şi Amsterdam sunt cele mai vizitate capitale din lume în 2019, arată o analiză realizata de platforma online de căutare pentru călătorii momondo.ro. Read More »

Deși în vacanța de vară, românii își programează concediul de Revelion. Mauritius, Maldive şi Thailanda, printre preferințe

Chiar dacă se află în concediu, românii îşi rezervă deja vacanţele pentru Revelionul 2020, astfel că cererile pentru vacanţele de iarnă au crescut cu 15 % faţă de anul trecut, potrivit agenției Eturia. Read More »

Minivacanța de Sf. Maria, cel mai aglomerat weekend pe litoral. Toate staţiunile sunt ocupate, ”de la cel mai luxos hotel până la cea mai proastă cameră”

Turiştii români au profitat de minivacanţa de Sfânta Maria, astfel că acesta este cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc, hotelurile fiind ocupate în proporţie de 98%, a declarat prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş ... Read More »

Premieră în România: Hilton Garden Inn, primul hotel amplasat în incinta unui aeroport. Investiție de 19 mil. euro

Primul hotel din România amplasat în incinta unui aeroport a fost inaugurat, în acest sfârşit de săptămână, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă , o investiţie de 19 milioane de euro. Read More »

Țara din UE de 2,5 ori mai mică decât România care a avut anul trecut mai mulți turiști decât întreaga populație a României. Cu ce îi atrage

Numărul turiştilor străini care au vizitat în 2018 Portugalia a crescut cu 7,5%, la 22,8 milioane, a anunţat Institutul protughez de Statistică. Read More »