Home / Stiri / Life Style

Life Style

O țară europeană, desemnată “Cea mai bună destinație turistică din lume”, pentru al doilea an consecutiv

Portugalia a fost realeasă Cea mai bună destinaţie turistică din lume pentru al doilea an consecutiv la gala World Travel Awards, desfăşurată sâmbătă seară la Lisabona, relatează EFE, preluată de Agerpres. Powered by WPeMatico Read More »

Studiu: Cu câte zile înainte de plecare se rezervă biletul de avion, pentru a economisi peste 50% din preț. În ce zile și la ce ore să-ți programezi călătoriile

Românii pot economisi până la 56% din preţul biletului de avion rezervând cu 69 de zile înainte de plecarea către destinaţii europene şi aproape 38% dacă îşi rezervă zborul către destinaţii mondiale cu 139 de zile în avans, arată datele ... Read More »

Românii dau pe un Revelion în stațiunile autohtone mai mult decât pe un sejur în Thailanda sau Dubai

Românii iau cu asalt staţiunile autohtone pentru petrecerea Revelionului, deşi un pachet de Anul Nou costă între 1.000 şi 2.000 de euro, mai scump decât un sejur într-o destinaţie exotică precum Thailanda sau Dubai, arată o analiză citată de Agerpres. ... Read More »

Topul celor mai puternice pașapoarte din lume. În câte țări intri fără viză cu pașaport de România

Puterea pașaportului unei țări este dată de numărul de state în care cetățenii acelei țări pot călători fără viză sau alte restricții de circulație. Powered by WPeMatico Read More »

România, mai valoroasă ca Ungaria și Grecia, dar sub Iran și Bangladesh. Valoarea brandului de țară a crescut cu 27% în ultimul an

România se situează pe locul 45 într-un clasament al primelor 100 de ţări ca valoare a brandului de ţară, în creştere faţă de locul 49 pe care se situa în 2017. Powered by WPeMatico Read More »