Home / Stiri / Life Style

Life Style

Oraşul din Europa în care există de cinci ori mai multe biciclete decât autoturisme şi are 375 km de piste. Până în 2025, vrea să elimine total emisiile de carbon

Mulţi rezidenţi ai capitalei Danemarcei preferă bicicleta în locul automobilului, când vine vorba despre deplasările zilnice, însă o cultură prietenoasă faţă de biciclişti nu poate fi creată peste noapte, iar în cazul oraşului Copenhaga tranziţia a avut nevoie de câteva ... Read More »

Parisul a înregistrat record de turiști în 2017, după doi ani de scăderi din cauza atacurilor teroriste

Parisul şi regiunea Île-de-France, din jurul capitalei Franţei, au atras anul trecut un număr record de turişti străini şi francezi, o veste bună după doi ani sumbri datoraţi atentatelor din 2015 şi 2016, informează AFP, preluată de Agerpres. Powered by ... Read More »

De la turism, la prăjituri. Alin Burcea, patronul Paralela 45, intră pe piaţa produselor de cofetărie-patiserie

Alin Burcea, patronul Paralela 45, unul din cei mai mari touroperatori din România, va intra pe piaţa produselor de cofetărie-patiserie, cel mai probabil de anul viitor, când va deschide o unitate de producţie, scrie News.ro. Powered by WPeMatico Read More »

Vacanțele în detinații exotice au crescut cu 20%, în ultimii doi ani. Maldive, Republica Dominicană și Mauritius, printre preferințele românilor

Călătoriile românilor în destinaţii exotice au înregistrat, în ultimii doi, trei ani o creştere de circa 20% pe an la nivel de agenţii de turism, dar se observă o creştere şi în rândul celor care călătoresc pe cont propriu în ... Read More »

Românii caută mai multe zboruri către Canada, după ridicarea vizelor. Cât costă biletul până la Toronto sau Montreal

Ridicarea vizelor de intrare în Canada de la 1 decembrie 2017, a determinat o creștere a numprului de români ae vor să călătorească peste Ocean. Powered by WPeMatico Read More »

Sari la bara de unelte