Home / Stiri / Life Style

Life Style

Peste 100.000 de români au vizitat Israelul, anul trecut, în creştere cu 35% faţă de 2017

Peste 100.000 de români au vizitat anul trecut Israelul, în creştere cu 35% faţă de anul 2017, potrivit unui comunicat al Ministerului Turismului din Israel. Read More »

Platformele de rezervări de camere de hotel, obligate să renunțe la practicile înselătoare

Site-urile de rezervări online pentru camere de hotel și apartamente vor fi obligate să-și schimbe anumite tactici de vânzări, considerate ca fiind înșelătoare, scrie BBC. Read More »

Taxă pentru turiști într-una dintre cele mai vizitate destinații europene. Cât costă să vizitezi orașul pentru o zi

Turiştii care ajung în popularul oraş italian din Laguna Veneţiană pentru o excursie de o zi ar putea fi obligaţi să achite o taxă de intrare, începând din luna mai, relatează agenţia DPA. Read More »

Hotelul Lido, simbol al Bucureștiului interbelic, se redeschide după o investiţie de 5 milioane de euro

Hotelul Lido îşi redeschide porţile porţile luni, după o investiţie de 5 milioane de euro a Phoenicia Hotels, conform unui comunicat remis presei. Powered by WPeMatico Read More »

Locul din România inclus de Forbes în topul celor mai frumoase destinații de vizitat în 2019. Reacția turiștilor străini

Transilvania le-a atras atenţia jurnaliştilor de la revista Prime;Forbes Prime;, care au inclus această destinaţie pe lista celor mai frumoase şi ieftine locuri de vizitat în 2019, după ce au făcut un top cu 18 zone de pe tot Globul. ... Read More »