Home / Stiri / Horoscop

Horoscop

Chat Radio Klass

Administratorii Radio Klass va invita pe http://chat.radioklass.eu Multumim si ascultati in continuare Radio Klass http://www.RadioKlass.Eu/live Read More »

Horoscop 15 noiembrie. Zi de coşmar! Apar grijile. O zodie e la pământ! BANII se lasă aşteptaţi

BERBEC Poate fi o zi cu o atmosferă complicată, mai greu de suportat. Comunicarea directa este cheia astazi! TAUR Puteti ieși mai ușor din starea de confuzie, dacă va concentrati pe ceea ce contează cu adevărat. Aveti nevoie de un ... Read More »

HOROSCOP 5 noiembrie 2017. O zi minunată pentru aceste zodii. În schimb, veşti proaste pentru…

HOROSCOP 5 noiembrie 2017. Berbec HOROSCOP 5 noiembrie 2017. Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in activitatea profesionala. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, nu va grabiti sa refuzati! Perspectivele par sa fie foarte ... Read More »

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017. Început de săptămână bun pe plan financiar pentru aceste zodii

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE 2017. Principalul aspect astrologic de azi este conjunctia Luna-Neptun, care sporeste intuitia, altruismul, empatia si interesul pentru spiritualitate. Pe de alta parte, aceasi conjunctie poate sa diminueze realismul si pragmatismul. Este o zi care merita sa fie ... Read More »

Horoscop 29 octombrie. Din păcate, problemele vă copleșesc. Dar există o speranță..

Horoscop 29 Octombrie: Racii au chef de viaţă şi plimbare, Leii iubesc şi sunt iubiţi din plin, iar Săgetătorii vor primi o ofertă importantă în afaceri. Se anunţă o zi productivă pentru toți nativii zodiacului. Horoscop 29 Octombrie pentru toate ... Read More »