Home / Stiri / Actualitate International

Actualitate International

Zeci de mii de cazuri de rujeolă confirmate în Europa și zeci de decese

Zeci de mii de cazuri de rujeolă confirmate în Europa și zeci de decese din cauza acestei boli. Statisticile îngrijoratoare ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că numărul de cazuri de rujeolă din lumea întreagă au crescut cu aproximativ 300% ... Read More »

Clubul Paris Saint-Germain a vândut rapid 1000 de tricouri inscripţionate cu textul “Notre-Dame”

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, luni, că toate cele 1000 de tricouri inscripţionate cu textul “Notre-Dame” au fost vândute în 30 de minute. În urma incendiului din 15 aprilie, flăcările au cuprins Catedrala Notre-Dame din Paris, iar campioana Franţei şi-a ... Read More »

Gruparea Stat Islamic a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka

Gruparea extrremistă Stat Islamic a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka, ce au vizat mai multe biserici și hoteluri, și care s-au soldat cu cel puțin 321 de morți, informează presa internațională. Organizația extremistă a revendicat atentatele printr-un anunț postat ... Read More »

Samsung amână lansarea Galaxy Fold

Compania sud-coreeană Samsung a decis să amâna lansarea modelului Galaxy Fold, relatează BBC. În timpul testelor, unii utilizatori au reclamat că telefonul pliabil întâmpină probleme de funcționare a ecranului. Samsung a ajuns la concluzia că dispozitivul are nevoie de îmbunătățiri. ... Read More »

SRI LANKA: Bilanţul atentatelor urcă la 310 morţi

310 decese sunt confirmate în urma atacurilor comise, în duminica Paștelui catolic, în Sri Lanka. Mai mulţi răniţi au murit în spitale din cauza rănilor. Autorităţile au reţinut până în acest moment 40 de persoane în ancheta asupra acestor atentate, ... Read More »