Home / Stiri / Actualitate International

Actualitate International

Mexic : 13 morți și 15 răniți într-un accident de elicopter

12 trupuri neînsuflețite au fost recuperate de la locul accidentului de elicopter al ministrului mexican de interne, Alfonso Navarrete, care se îndrepta spre zona afectată de un seism puternic. Printre victime se află 5 femei, 4 bărbaţi, două fetiţe şi ... Read More »

MAREA BRITANIE: Bisericile cu turle, folosite pentru a crește conectivitatea mobilă în zonele rurale

Bisericile cu turle vor fi folosite pentru a creşte conectivitatea în bandă largă mobilă în zonele rurale, conform ministrului britanic al culturii, Matt Hancock. Oficialul a declarat că acordul cu Biserica Angliei pentru a folosi clădirile medievale cu turle poate ... Read More »

19 persoane au fost ucise și 70 au fost rănite într-un atentat din nord-estul Nigeriei

19 persoane au murit și 70 au fost rănite în urma unui atentat în nord-estul Nigeriei. De asemenea, 22 dintre cele 70 de persoane rănite se află într-o stare critică. Trei kamikaze s-au aruncat în aer într-o piaţă de peşte ... Read More »

Presupus atac cu arme chimice în Siria

Cel puţin şase persoane au fost rănite în urma unui presupus atac cu arme chimice comis de armata turcă în regiunea Afrin din nordul Siriei, potrivit forţele kurde siriene şi Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), scrie Reuters. Surse medicale ... Read More »

SUA: Poliţia federală, dur criticată că nu a prevenit masacrul din Florida

Guvernatorul statului Florida, Rick Scott, a cerut demisia directorului Biroul Federal de Investigaţii după eşecul de a preveni sângerosul atac comis de un tânăr într-un colegiu, relatează BBC. FBI a recunoscut că nu a reacţionat la un avertisment din partea unui ... Read More »

Sari la bara de unelte