Home / Stiri / Actualitate International

Actualitate International

Un iluzionist a dispărut în apele unui râu din India, în timp ce executa un truc marca Houdini.

Potrivit BBC, iluzionistul indian a incercat să imite celebrul truc al lui Harry Houdini sărind încătușat într-un râu . Bărbatul urma să rupă lanțurile și să revină la suprafață, în siguranță, dar nu a mai ieșit din apă. Spectatorii au ... Read More »

Aproape 50 de persoane au murit din cauza căldurii extreme în nordul Indiei

Potrivit autorităților locale, aproape 50 de persoane au murit în statul Bihar din nordul Indiei. Alți 40 de oameni au fost spitalizați cu febră mare, diareee și grețuri. Majoritatea victimelor au peste 50 de ani. O mare parte a nordului ... Read More »

Opel recheamă la service peste 200.000 de vehicule diesel

Autoritatea de reglementare a sectorului auto din Germania a cerut Opel, subsidiară a grupului francez PSA, să recheme la service unele maşini echipate motoare diesel deoarece depăşesc limitele admise ale emisiilor, a anunţat publicaţia germană Bild am Sonntag, citată de ... Read More »

Donald Trump acuză The New York Times de ”trădare”

Donald Trump, a acuzat sâmbătă The New York Times de comiterea unui “act virtual de trădare” prin publicarea de informaţii potrivit cărora Statele Unite ale Americii îşi multiplică intruziunile digitale în reţeaua electrică rusească. ”Vă vine să credeţi că decăzutul ... Read More »

O bombă americană de 100 de kilograme, găsită în mijlocul orașului Berlin

O bombă din Al Doilea Război Mondial a fost descoperită, vineri, în centrul Berlinului. Bomba americană de 100 de kilograme, folosită în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperită în apropiere de Alexanderplatz, a anunţat Poliţia locală, citată ... Read More »