Home / Stiri / Actualitate International

Actualitate International

Nicolas Maduro a anunţat că guvernul său a rupt relaţiile cu Columbia

Acesta a anunțat că va expulza diplomaţi columbieni după ce statul vecin a sprijinit eforturile opoziţiei de a aduce ajutoare umanitare în ţară, relatează agențiile de știri internaționale citate de Agerpres. “Am ajuns la capătul răbdării, nu mai putem suporta ... Read More »

Venezuela: soldații au ucis doi oameni și au rănit alți 15

Soldații venezueleni au deschis focul împotriva civililor. Incidentul a avut loc la granița cu Brazilia, în condițiile în care grupul care a fost atacat de Armată încerca să prevină blocarea unui drum către țara vecină. În timpul luptelor, doi oameni ... Read More »

MAE: Cod portocaliu de furtuni puternice în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul local de Meteorologie a emis, pentru vineri şi sâmbătă, un cod portocaliu de furtuni puternice, vânt cu intensitate de 9 – ... Read More »

CHICAGO: Acuzat de abuzuri sexuale, cântăreţul R Kelly a fost reţinut

Cântăreţul american R Kelly a fost reţinut, fiind pus sub acuzare pentru multiple abuzuri sexuale, relatează BBC. Poliţia din Chicago anchetează 10 plângeri, dintre care 9 au fost depuse de fete minore. În vârstă de 52 de ani, artistul, pe ... Read More »

Australia: Închisoare pe viață pentru șoferul care a intrat cu mașina în mulțime în 2017

Un şofer dezaxat care a ucis şase oameni în ianuarie 2017 la Melbourne intrând cu maşina în mulţime a fost condamnat vineri la închisoare pe viaţă pentru gestul său, considerat una din cele mai grave crime în masă din istoria ... Read More »