Home / Stiri / Actualitate International

Actualitate International

Crește numărul turiștilor români în Germania

În 2017, turismul german a atins rezultate record pentru a opta oară la rând. În perioada ianuarie – decembrie 2017, Oficiul Federal de Statistică a înregistrat 83,9 milioane de înnoptări internaționale, cu 3,1 milioane mai multe decât în 2016. România ... Read More »

Peste 30 de ani de la radiații

Documentar de Liliana Nicolae Pe 26 aprilie 1986, la ora 1 și aproape 24 de minute (ora Ucrainei), reactorul numărul 4 al centralei atomo-electrice de la Cernobîl sărea în aer.  Catastrofa de la Cernobîl este rezultatul unui cumul de factori ... Read More »

TURCIA: Jurnalişti de opoziţie, condamnaţi la închisoare

Un tribunal din orașul turc Silivri a condamnat la pedepse cu închisoarea mai mulţi jurnalişti, acuzaţi că au sprijinit organizaţii “teroriste”. În total, 14 angajaţi ai cotidianului de opoziţie Cumhuriyet, printre care directorul Akin Atalay şi redactorul şef Murat Sabuncu, ... Read More »

INDIA: Cel puțin 13 copii au murit după ce autobuzul școlar a fost lovit de un tren

Mai mulţi copii au murit joi în India după ce autobuzul şcolar în care se aflau a fost lovit de tren la o trecere de cale ferată din statul Uttar Pradesh, a informat media locală preluată de agenţia dpa. Între ... Read More »

SUA au testat cu succes o rachetă balistică intercontinentală

US Air Force anunță că a testat cu succes o rachetă balistică intercontinentală (ICBM) Minuteman III lansată de la baza californiană Vandenberg, relatează Agerpres, citând AFP. “Un test este fiabil dacă racheta a fost lansată, dacă şi-a încheiat cursa în ... Read More »

Sari la bara de unelte