Home / Stiri / Actualitate International

Actualitate International

A murit miliardarul american Paul Allen, co-fondator al Microsoft

Antreprenorul american Paul Allen, care a fondat compania Microsoft alături de Bill Gates, a murit în vârstă de 65 de ani, fiind răpus de complicații ale unui limfom, relatează BBC. În urmă cu două săptămâni, miliardarul dezvăluia că boala s-a ... Read More »

CNN: Arabia Saudită se pregăteşte să recunoască uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi

Postul american de televiziune CNN relatează că autoritățile de la Riad se pregătesc să confirme că jurnalistul Jamal Khashoggi a murit în timpul unui interogatoriu scăpat de sub control în consulatul saudit din Istanbul. Operaţiunea s-ar fi desfăşurat fără autorizaţiile ... Read More »

Viorica Dăncilă, la întâlnire cu cu preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan

Viorica Dăncilă va avea, luni, în cursul vizitei pe care o efectuează în Turcia, o întrevedere tete-a-tete, la Palatul Prezidenţial, cu preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan. Guvernul  menţionează că între documentele bilaterale care vor fi semnate în prezenţa preşedintelui Recep ... Read More »

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor avea un copil

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor deveni părinţi în primăvara anului 2019, au anunţat reprezentanţii biroului de presă de la Palatul Kensington. “Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântate să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă ... Read More »

Columna lui Traian din Roma, iluminată în culorile tricolorului

În an Centenar, unul dintre simbolurile Romei, cu o însemnătate aparte în istoria României, a fost iluminat în culorile tricolorului: albastru, galben şi roşu. Evenimentul a avut loc duminică seara, în prezența preşedintelui Klaus Iohannis. “În această seară, la Roma, ... Read More »

Sari la bara de unelte