Home / Stiri / Actualitate International

Actualitate International

Un avion a aterizat de urgență în Grecia din cauza unei ameninţări cu bombă

Un avion de pasageri care zbura din Egipt spre Germania a aterizat de urgență în Creta (Grecia) din cauza unei ameninţări cu bombă. Alerta cu bombă a vizat un avion al companiei germane Condor. Piloții au decis aterizarea de urgenţă ... Read More »

Tragedia din Genova: Încă 20 de persoane dispărute

Echipele de intervenţie care scotocesc ruinele podului prăbuşit la Genova, în nordul Italiei, caută încă 10-20 de persoane dispărute, potrivit unor surse din prefectura regiunii, citate de media italiană şi de AFP. Acestea ar fi persoane susceptibile că ar fi ... Read More »

Cutremur de 5,2 grade în Italia

Un seism cu magnitudinea 5,2 a zguduit, joi seara, partea central-estică a Italiei. Pentru moment, nu au fost furnuzate date despre eventuale pagube sau victime, relatează France Presse. Epicentrul a fost localizat în apropiere de Montelcilfone, în provincia turistică Molise, la ... Read More »

SUA: 4 persoane au fost împușcare într-un supermarket din Philadelphia

Patru persoane au fost împușcate într-un supermarket în orașul Philadelphia din statul american Pennsylvania. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a deschis focul în timp ce se certa cu alt cumpărător și a tras fără țintă.  Mai multe ... Read More »

Bilanț actualizat al tragediei din Italia: un român este decedat, iar al doilea este în comă

Ministerul de externe revine cu precizari legate de accidentul produs ieri,  pe autostrada A10, în apropiere de Genova, unde s-a prăbușit o porțiune din viaductul Morandi. Primul dintre cetățenii români declarat ca decedat de către autoritățile italiene este în viață ... Read More »

Sari la bara de unelte