Home / Stiri / Actualitate Intern

Actualitate Intern

Regina-Mamă Elena va fi reînhumată în noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş

Slujba de înmormântare pentru Regina-Mamă Elena va începe la ora 12:00 în Catedrala istorică Arhiepiscopală şi Regală şi va fi oficiată de înalţi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române. La ceremonia religioasă vor asista Custodele Coroanei Române, Margareta, Principele Radu, Principesa ... Read More »

Răzvan Cuc, reacție la acuzațiile Mădălinei Mezei: ”Șefa TAROM face jocuri de interese”

”Șefa TAROM face jocuri de interese”, a spus ministrul Cuc într-o conferință de presă, organizată la puțin timp după cea susținută de Mezei. ”M-am întâlnit cu dna Mezei, miercuri seară, într-adevăr. Nu i-am cerut să țină un avion la sol. ... Read More »

Răzvan Cuc i-ar fi cerut Mădălinei Mezei, fosta directoare TAROM, să oprească cinci curse interne

Read More »

Bucureşti: Copil căutat de Poliţie, după ce a dispărut din curtea şcolii

Poliția Capitalei caută un copil în vârstă de 14 ani care a dispărut, vineri, după ce a plecat din curtea unei școli din sectorul 1. Oamenii legii cer și sprijinul populației pentru a găsi băiatul. Potrivit Poliţiei Capitalei, băiatul de ... Read More »

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la 3 ani şi jumătate

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate,primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și ... Read More »