Home / Stiri / Actualitate Intern

Actualitate Intern

Mihai Șora reacționează la acuzația că imaginile cu violențele jandarmilor din Piața Victoriei au fost trucate

”Ajunge să ne întoarcem cu gândul la anii ’90 (anii cu televiziunea unică și mincinoasă), pentru a înțelege cât le-a fost unora de ușor să falsifice istoria, s-o strâmbe, s-o sluțească”, scrie Mihai Șora pe pagina sa de Facebook într-o ... Read More »

Dacian Cioloș către Viorica Dăncilă: ”De ce nu ați fost în România, pentru a putea interveni și susține cetățenii români care au fost agresați de către Jandarmeria Română, transformată peste noapte în forță de represiune a puterii politice?”

”România a cunoscut, în istoria sa recentă, perioade negre, momente violente de nepermis, în urma cărora cetățenii acestei țări au fost uciși sau au avut de înfruntat agresiuni gratuite din partea propriilor conducători. Am crezut că acele vremuri au trecut. ... Read More »

Norica Nicolai: ”Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate” – VIDEO

Declarație incredibilă a europarlamentarului ALDE Norica Nicolai, într-un interviu acordat ziarului Adevărul. Prezentă în judeţul Gorj la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Termocentralei Turceni, Norica Nicolai a făcut o declarație greu de catalogat în fața ... Read More »

Constanța: A început eutanasierea porcilor, pentru a evita răspândirea pestei

Autorităţile sanitar-veterinare au fost autorizate să înceapă vineri eutanasierea porcilor domestici crescuţi în gospodăriile şi fermele private din alte două localităţi rurale din judeţul Constanţa de pe malul drept al Dunării, situate la aproximativ 80 de kilometri nord-vest de municipiul ... Read More »

Nou protest în București, la o săptămână de la mitingul soldat cu violențe

Un protest de „comemorare” a represiunii manifestaţiei din 10 august va avea loc vineri, în Piaţa Victoriei. Organizatori sunt Grupurile Rezistenţa şi Iniţiativa România, care îi cheamă pe oameni în faţa Guvernului, de la ora 22.45, pentru a manifesta în ... Read More »

Sari la bara de unelte