Home / Stiri / Actualitate Intern

Actualitate Intern

ÎCCJ: Frații Mazăre și-ar putea afla, joi, sentințele

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație şi Justiție ar putea pronunța sentința în dosarul în care frații Radu și Alexandru Mazăre au fost judecați pentru luare de mită și fals în declarații în legătură cu construirea unor locuințe sociale. ... Read More »

Îmbrânceli între jandarmi şi protestatari – VIDEO

Atmosferă tensionată în Piața Victoriei din Bucureşti. Mai mulți protestatari forțează cordoanele de jandarmi iar în urmă cu doar câteva minute, reporterul Europa FM a surprins un moment în care au avut loc îmbrânceli între protestatari şi jandarmi. https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2018/06/imbranceli-la-protest.mp4 Powered ... Read More »

Cum arată protestul din Piața Victoriei la ora 19 – GALERIE FOTO

Numărul oamenilor strânși în Piața Victoriei, în fața Guvernului, continuă să crească, în timp ce jandarmii încearcă să monteze din nou gardurile care mențineau protestatarii într-un perimetru restrâns. La ora 19, numărul protestatarilor era de ordinul sutelor. Aceștia s-au mobilizat ... Read More »

Un nou protest în Piața Victoriei – „Ultimatum pentru PSD! Poporul are ultimul cuvânt! #luptăm” – VIDEO LIVE

„Ultimatum pentru PSD! Poporul are ultimul cuvânt! #luptăm” este numele protestului din Piața Victoriei, de la această oră, pentru care participanții s-au strâns cu ajutorul rețelelor de socializare. Miercuri este o zi marcată de proteste în România. Azi, mai multe ... Read More »

Judeţul Brăila, pentru al şaselea an consecutiv pe primul loc la Evaluarea Naţională

Cu o rată de promovare de 89,54%, înainte de soluţionarea contestaţiilor, judeţul Brăila se află, pentru al şaselea an consecutiv, pe primul loc în clasamentul pe ţară la Evaluarea Naţională. Nouă elevi au obţinut media 10,00, iar alţi 260 de ... Read More »

Sari la bara de unelte