Home / Stiri / Actualitate Intern

Actualitate Intern

Închisoare între 2 și 5 ani pentru TIR-iștii care furau roți în Franța

13 șoferi români de camion din Pucioasa și patronul firmei Evitrans, pentru care aceștia lucrau, au fost condamnați la 2 până la 5 ani de închisoare în Franța. Ei au furat nu mai puțin de 700 de roți de camion, ... Read More »

Protest mut în fața sediului PSD din Cluj Napoca

Zeci de persoane s-au strâns în fața sediului PSD din Cluj, într-un protest al tăcerii pentru susținerea justiției și demisia tuturor persoanelor aflate în funcții publice care sunt anchetate penal. O manisfestare similară a avut loc în același timp la ... Read More »

Peste 280 de poliţişti şi 500 de jandarmi, mobilizaţi pentru meciul FCSB – Dinamo

Peste 280 de poliţişti şi aproximativ 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră la meciul de fotbal FCSB – Dinamo. Meciul se va desfăşura, duminică, 18 februarie, pe Arena Naţională. Polițiștii vor patrula în stațiile de metrou ... Read More »

Ultima semifinală Eurovision România 2018 va avea loc la Sighișoara

Duminică, 18 februarie, se vor anunța câștigătorii care vor intra în ultima etapă a competiției Eurovision România, Finala Națională. În semifinală vor cânta 12 finaliști. Spectacolul va fi deschis de Ordinul Paladinilor de Terra Medies, cavaleri şi domniţe ai cetăţii ... Read More »

Reacția fostului șef IGPR, după raportul Corpului de Control al MAI: “Datele sunt nereale”

Fostul şef al Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, susţine că scandalul privind polițistul acuzat de pedofilie, și acuzațiile care i se aducă, potrivit cărora l-ar fi acoperit pe agresor, sunt doar un pretext pentru demiterea sa. Reacția lui Bogdan Despescu ... Read More »

Sari la bara de unelte