Home / Stiri / Actualitate Intern

Actualitate Intern

„Abrogați și apoi plecați” – protestul anunțat duminică în mai multe orașe

Un protest intitulat „Abrogați și apoi plecați” este anunțat să aibă loc duminică, în București, în Piața Victoriei, dar și în alte orașe, unde mobilizarea participanților se face prin intermediul rețelelor sociale. Ora de începere a potestelor, conform evenimentelor create ... Read More »

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu reacționează la declarațiile lui Frans Timmermans

După declarațiile lui Frans Timmermans de la Congresul PES, încep să apară primele reacții. „Și noi ne dorim să se respecte statul de drept în România”, a spus deputatul PSD Cătălin Rădulescu într-o intervenție la postul Digi24. „Ceea ce mă ... Read More »

Socialiștii europeni, mesaj ferm adresat lui Liviu Dragnea: “Respectați statul de drept”

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a spus sâmbătă, la Congresul PES, că a vorbit cu președintele PSD și că i-a spus lui Liviu Dragnea că dacă formațiunea sa vrea să facă parte din familia socialiştilor europeni trebuie să respecte valorile ... Read More »

Mihai Șora: ”Ne vedem mâine seară în Piaţa Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colţ de ţară”

Filosoful Mihai Șora a anunțat sâmbătă dimineață pe pagina lui de Facebook că va lua parte duminică la protestul anunțat în București. El și-a însoțit mesajul de imaginea unor girafe, făcând aluzie și la punctul tradițional de întâlnire – girafa ... Read More »

Se scumpeşte energia electrică

Oficial, se scumpeşte energia electrică. Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei a publicat proiectele de ordin prin care tarifele de distribuţie sunt majorate cu peste 2,5 % începând cu 1 martie. Energia electrică reactivă se facturează şi se plăteşte conform ... Read More »