Home / Stiri / Actualitate Intern

Actualitate Intern

Procurorul general Augustin Lazăr reacționează după publicarea OUG care modifică legile justiției

Procurorul general Augustin Lazăr reacționează după publicarea OUG care modifică legile justiției. Ordonanța de urgență pentru modificarea legilor Justiției a creat multe probleme funcționale pentru parchete, dar mai ales pentru DNA. Ar exista inclusiv suspiciuni de neconstituționalitate, care sunt în ... Read More »

Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei a fost publicată în Monitorul Oficial

La o zi după adoptarea ei de către Guvern, Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 874, Partea I. Textul publicat în Monitorul Oficial conține modificările anunțate ... Read More »

Sentință în dosarul NN Pensii: instanța a anulat sancționarea fostei șefe a companiei

Curtea de Apel Bucureşti a anulat amenda de 100.000 de lei aplicată în aprilie 2017 Ralucăi Țintoiu, fosta directoare NN Pensii, de către Autoritatea de Supraveghere Financiară. Judecătorii au mai stabilit ca ASF să-i plătească Ralucăi Ţintoiu daune morale de ... Read More »

ANOFM: Peste 32.000 de locuri de muncă, vacante la nivel naţional

Agenţii economici aveau disponibile marţi 32.085 locuri de muncă, la nivel naţional, cele mai multe fiind înregistrate în municipiul Bucureşti (6.028), informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În judeţul Prahova erau disponibile 3.169 locuri de muncă vacante, în ... Read More »

Iași: adolescente din Centrul de realibilitare comportamentală au consumat etnobotanice

Trei adolescente din Iași au consumat etno-botanice la centrul de reabilitare comportamentală. Cu vârste de la 13 la 16 ani, au ajuns la Spitalul de Copii din Iași. Educatorul supraveghetor este cel care sunat la ambulanță. În centrul de reabilitare ... Read More »

Sari la bara de unelte