Home / Stiri

Stiri

Mesaj pentru OZN-uri sau secret de stat? Forme ciudate descoperite in China prin Google Earth

Vezi mai multe pe Yoda.ro! Powered by WPeMatico Read More »

Schimbarea URIASA propusa de Ionut Lupescu in Liga 1! Vrea sa renunte la injumatatirea punctajului si sa schimbe total actualul format

Ionut Lupescu isi va anunta oficial candidatura la presedintia Federatiei luni pe 26 martie. Powered by WPeMatico Read More »

Site-ul Ministerului Justiției, blocat din cauza avalanșei de accesări. Adresa IP aparține STS

Timp de mai bine de 20 de ore, nimeni nu a putut vedea continutul ”Raportului privind activitatea managerială la DNA”, pentru ca site-ul Ministerului Justitiei nu a fost funcțional. Până astăzi, la ora 15,  cei care au accesat just.ro au ... Read More »

Ministerul Justiției a publicat raportul asupra conducerii DNA

La aproape 24 de ore de când ministrul Tudorel Toader a promis că va face public raportul său asupra activității manageriale a DNA, documentul poate fi consultat de părțile interesate. Pe pagina oficială a instituției, just.ro, este de găsit un ... Read More »

Dăncilă: „Dacă ce a spus ministrul Justiției este adevărat, trebuie luată o decizie”

Vine și prima reacția a premierului Viorica Dăncilă după raportul Ministrului Justiției. Chiar dacă susține neamestecul politicului în Justiției, Viorica Dăncilă pune cumva sub semnul întrebării faptele expuse în raportul cu privire la DNA și admite că dacă acestea sunt ... Read More »

Sari la bara de unelte