Home / Stiri

Stiri

MS: Vaccinurile antigripale, aduse în țară în 4 tranșe

Ministerul Sănătăţii anunță că nu toate vaccinurile antigripale au fost aduse în țară, fiind vorba de patru tranşe, şi a fost asigurată inclusiv posibilitatea suplimentării numărului de doze. „Nu au fost aduse toate. Se aduc in patru tranşe. Medicii de ... Read More »

Brexit: Camera Comunelor amână votul asupra noului acord cu U.E. I VIDEO

Camera Comunelor din Marea Britanie a amînat votul asupra noului acord Brexit, renegociat de premierul Boris Johnson cu Uniunea Europeană. După cinci ore de discuții – primele organizate în weekend din 1982 încoace – deputații au adoptat un amendament al ... Read More »

Primăria Capitalei propune vinietă pentru toate mașinile cu normă de poluare sub Euro 5

Primăria Capitalei a modificat proiectul privind instituirea vinietelor pentru mașinile care circulă în București. Potrivit unui proiect de hotărâre inițiat de primarul genral Gabriela Firea și care va fi supus Consiliului General în ședința din 24 octombrie, toate mașinile cu ... Read More »

Timișoara: Incendiu în sauna unei săli de sport

Incendiul a izbucnit sâmbătă după-amiază la sauna unei săli de sport din Timișoara. 32 de persoane au fost evacuate, anunță pompierii timișeni. Din primele informații, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Două autospeciale de stingere intervin la ... Read More »

Parlamentul de la Londra dezbate acordul privind Brexit (AUDIO)

Parlamentul de la Londra dezbate sâmbătă dacă va aproba sau va respinge noul acord agreat de către Uniunea Europeană cu Marea Britanie, un vot ce urmează să decidă modul în care aceasta urmează să iasă din Uniunea Europeană. Dezbaterea a ... Read More »