Home / Stiri

Stiri

Ultima zi de depunere a candidaturilor la şefia DNA

Luni este ultima zi în care procurorii îşi pot depune candidatura la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef al DNA. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, duminică, că nu a fost depus încă niciun dosar pentru ... Read More »

Incident armat la Toronto, Canada: Mai multe persoane au fost împușcate

Incidentul armat s-a petrecut la un restaurant în afara orașului Toronto din Canada, în jurul orei 22 – ora locală Potrivit CNN – 10  persoane au fost transporate la spital. Un martor a povestit că a auzit 20 de împușcături. ... Read More »

Cum sună poezia dedicată tuturor oamenilor care au fost vreodată la Electric Castle

Festivalurile ca Electric Castle sunt unele dintre cele mai emoționante momente, pentru că nu știi niciodată la ce să te aștepți. Una dintre cele mai tari surprize de anul ăsta a fost un moment de slam poetry cu JAZZ 8 ... Read More »

Japonia/Canicula a ucis 30 de oameni

Canicula a făcut în Japonia, 30 de victime numai în cursul acestei săptămâni, 11 oameni decedând sâmbătă. Cea mai mică victimă este un elev de 6 ani, care a decedat la școală, iar majoritatea deseselor s-au înregistrat în rândul bătrânilor. ... Read More »

ANM: Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii până marţi noaptea, în aproape toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în perioada 22 iulie, ora 18.00 – 23 iulie, ora 10.00, în judeţele Arad, Alba, Timiş, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dolj, Olt ... Read More »

Sari la bara de unelte