Home / Stiri

Stiri

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Mai?

Vremea va fi deosebit de frumoasă în mini-vacanţa de 1 Mai, iar valorile termice vor ajunge la 29 de grade Celsius. În noaptea de joi spre vineri, se vor semnala o serie de ploi de vară în special în zone ... Read More »

Un avion TAROM a revenit după o oră pe aeroportul Henri Coandă din cauza unui geam crăpat

Un avion al companiei Tarom care a decolat de pe aeroportul Henri Coandă în această dimineață, s-a întors din drum din cauza unei crăpături la un geam din cabina pasagerilor. În acest moment, cei 105 pasageri așteaptă în aeroport.   ... Read More »

Trupa VUNK și Mihai Mărgineanu, pentru prima oară împreună pe scenă

Trupa VUNK a intrat în ultima lună de pregătiri pentru spectacolul “CAMELEOM”, Concert Simfonic Rock ce va avea loc la Arenele Romane, pe 24 mai. Primul invitat special pentru acest spectacol este Mihai Mărgineanu și este pentru prima dată când ... Read More »

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a inaugurat concertistic biblioteca British Museum

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, a susținut un concert la British Museum din Londra, în cadrul Festivalului „Europe and the World”. Evenimentul a fost precedat de prezența în direct a renumitului ansamblu în ... Read More »

Crește numărul turiștilor români în Germania

În 2017, turismul german a atins rezultate record pentru a opta oară la rând. În perioada ianuarie – decembrie 2017, Oficiul Federal de Statistică a înregistrat 83,9 milioane de înnoptări internaționale, cu 3,1 milioane mai multe decât în 2016. România ... Read More »

Sari la bara de unelte