Home / Stiri

Stiri

Curtea Europeană de Justiție: Marea Britanie poate renunța unilateral la Brexit

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a decis că Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord este liber să revoce în mod unilateral notificarea intenției sale de retragere din Uniunea Europeană, fără a consulta celelalte state membre. Judecătorii ... Read More »

Parlamentul European discută luni un raport în favoarea aderării României la Schengen

Un document favorabil României și Bulgariei de a intra în spațiul Schengen, a fost adoptat în noiembrie de Comisia pentru Libertăţi Civile din PE. Luni, Parlamentul European discută pe acest raport, marţi fiind programat votul. Totuși, decizia finală revine Consiliului UE, instituţie care ... Read More »

YouTube Rewind 2018: Cele mai urmărite videoclipuri muzicale din România în 2018 – VIDEO

Mult așteptate clasamente YouTube Rewind 2018 au fost făcute publice, recent, de Google. Listele YouTube Rewind 2018 cuprind video-uri încărcate în 2018 și sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul și gradul de interactivitate al video-urilor și ... Read More »

Deutsche Bahn: Grevă de avertisment a angajaților companiei

Circulaţia trenurilor pe toate liniile principale şi pe liniile regionale din Germania era întreruptă luni dimineaţa, în urma unei greve de avertisment de patru ore a angajaţilor din sectorul feroviar, a anunţat operatorul feroviar Deutsche Bahn. Greva organizată de sindicatul ... Read More »

Accidente rutiere grave în Argeș și Bacău

Doi oameni au decedat şi alţi trei au fost răniţi în urma coliziunii între un autoturism şi un autocamion produsă luni, pe DN 73 C, la ieşirea din municipiul Curtea de Argeş către Râmnicu Vâlcea. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii ... Read More »