Home / Stiri

Stiri

Începe o nouă rundă de înscrieri în programul Rabla pentru electrocasnice

Persoanele fizice care dau la schimb un electrocasnic vechi vor primi vouchere pentru a-și achiziționa unele noi. Oamenii vor primi un voucher în valoare de 200 de lei pentru o mașină de spălat rufe clasa A 2+ și 300 de ... Read More »

Sibiu: Turist ceh rănit grav în Munții Făgăraș

Turistul ceh care a căzut pe zăpadă în Munţii Făgăraş a fost transportat la un spital din Târgu Mureş cu un elicopter SMURD. Starea lui fiind foarte gravă, a declarat şeful Salvamont Sibiu, Adrian David. https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/06/17iun-14-David-starea-de-sanatate.mp3 EMBED CODE Copiază codul ... Read More »

Un iluzionist a dispărut în apele unui râu din India, în timp ce executa un truc marca Houdini.

Potrivit BBC, iluzionistul indian a incercat să imite celebrul truc al lui Harry Houdini sărind încătușat într-un râu . Bărbatul urma să rupă lanțurile și să revină la suprafață, în siguranță, dar nu a mai ieșit din apă. Spectatorii au ... Read More »

Aproape 50 de persoane au murit din cauza căldurii extreme în nordul Indiei

Potrivit autorităților locale, aproape 50 de persoane au murit în statul Bihar din nordul Indiei. Alți 40 de oameni au fost spitalizați cu febră mare, diareee și grețuri. Majoritatea victimelor au peste 50 de ani. O mare parte a nordului ... Read More »

Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în aproape toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de averse, vijelii şi grindină, valabilă până miercuri seara în 40 de judeţe. Potrivit meteorologilor, de luni, ora 10:00 şi până miercuri, ora 23:00, în aproape toată ţara, cu ... Read More »