Home / Filme

Filme

Chat Radio Klass

Administratorii Radio Klass va invita pe http://chat.radioklass.eu Multumim si ascultati in continuare Radio Klass http://www.RadioKlass.Eu/live Read More »

Premierele cinematografice ale saptamanii 13-19 ianuarie

Mafioti, sotii de politicieni, teroristi, si un vecin cu trecut tulbure, acestea sunt personajele care ne vor tine ocupati saptamana aceasta. ata, mai exact, care sunt cele 4 premiere care debuteaza weekendul aceasta: LIVE BY NIGHT Live by night, cel ... Read More »

Premierele cinematografice ale saptamanii 14-21 octombrie 2016

Saptamana aceasta puteti alege intre 2 premiere speciale: o animatie cu magicieni si samurai si un thriller aventuros despre un complot la nivel mondial. Inferno Ron Howard regizeaza cel mai recent bestseller din seria de succes scrisa de Dan Brown ... Read More »

WONDER WOMAN – primul trailer

Cu ocazia ComicCon San Diego, s-au lansat o multime de trailere si info ale celor mai tari filme cu supereroi ce vor avea premiera in viitorul apropiat. Filmul ce o are ca protagonista pe supereroina DC este regizat de Patty ... Read More »

BAD SANTA 2 (teaser)

BILLY BOB THORNTON intra iar in costumul celui mai nesuferit Mos Craciun din istoria cinematografiei! Despre sequelul de la BAD SANTA se vehiculau zvonuri inca de prin 2013, dar acum e o certitudine! In 2016, Billy Bob Thornton isi reia ... Read More »