Home / Bancuri

Bancuri

Chat Radio Klass

Administratorii Radio Klass va invita pe http://chat.radioklass.eu Multumim si ascultati in continuare Radio Klass http://www.RadioKlass.Eu/live Read More »

Bancul zilei. O tipă dă un anunţ pe internet

Anunţul sună cam aşa: “Caut un bărbat singur și serios”. O contactează unu care îi zice: – Nu vrei să ne cuplăm? La care tipa de colo zice: – La rețeaua de 220 sau la cea de 360? – See ... Read More »

BANCUL ZILEI: Șeful soțului vine în vizită la masă

Vine soțul într-un suflet acasă și îi spune soției: – Dragă, peste jumătate de oră o să avem oaspeți importanți. Șeful meu o să vină la noi. – Ce, ai înnebunit? Acum nu avem în casă nimic cu ce să-l ... Read More »

BANCUL ZILEI: Bulă, la școală, la ora de română

La şcoală, profesoara lui Bulă le dă elevilor ca temă să scrie o frază care să conțină expresia “mama e numai una”. Următoarea zi la şcoală, profesoara îi întreabă pe colegii lui Bulă ce propoziţii au făcut cu “mama e ... Read More »

Bancul Zilei 09.06.2014

Un american vine in vizita la Bucuresti Un american vine in vizita la Bucuresti,se urca intrun taxi si ii cere soferului sa ii arate orasul. Mergand prin Bucuresti americanul vede palatul cotroceni si il intreaba pe sofer ce cladire e,acesta ... Read More »