Home / Stiri / Muzica / Arsenium feat Sati Kazanova – Porque te amo
Arsenium feat Sati Kazanova – Porque te amo

Arsenium feat Sati Kazanova – Porque te amo

Arsenium, membrul fostului boy-band, O-Zone, revine cu o colaborare hot pentru un single cu versuri in limba spaniola, “Porque te amo”, alaturi de Sati Kazanova, o artista originara din Rusia.
Single-ul este compus de catre Alex Brashovean si Arsenium si lansat dupa participarea artistului la celebrul concurs din America latina, Vina del Mar, unde a fost desemnat marele castigator la categoria “cel mai bun interpret”. Videoclipul “Porque te amo” ii surprinde pe Arsenium si pe frumoasa Sati pe strazile din Baku, Azerbaijan.
“Piesa a fost compusa in urma cu un an. Cu artista Sati Kazanova am facut cunostinta pe Facebook. I-am trimis piesa, a fost incantata… Am mers la Moscova si am inregistrat-o. A iesit perfect. Am filmat cu o echipa din Kiev. Filmarile au decurs bine, dar cu peripetii. Filmarile au avut loc in Baku, oras poveste… ”, spune Arsenium.

Dupa despartirea de O-Zone, Arsenium a inceput o cariera solo prin care a marcat single-uri si hituri precum “Love me… Love me…”, “Loca” feat Natalia , “Rumadai” sau Aquamarina!

Lipsa lui Arsenium din muzica romaneasca a fost destul de lunga. Mai are sanse sa revina in topuri?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte