Home / Stiri / Muzica / Arisen Flame & Driftmoon – Live Your Dream
Arisen Flame & Driftmoon – Live Your Dream

Arisen Flame & Driftmoon – Live Your Dream

Arisen Flame si Driftmoon, doi dintre cei mai in voga producatori trance ai momentului, ambii pe cale sa-si ia zborul din categoria upcomerilor si sa treaca in barca artistilor cu piese consacrate si experienta, si-au unit fortele pentru “Live Your Dream”, o colaborare orchestral-instrumentala care va fura multe inimi.
Arisen Flame (adica polonezul Maciej Wesek) si Driftmoon (proiect format din finlandezul Miika Leinonen si slovenul Juraj Klicka, acesta din urma cunoscut in lumea trance si ca Pizz@dox) fac parte din aceeasi generatie de producatori si DJ-i care surprind in mod placut cu creativitatea si simplitatea pe care le arata in liniile lor melodice, dar si in atmosfera aproape orchestrala din build-up si mai ales de pe breakdown. Oricat am descrie prin cuvinte talentul celor doua nume, prima lor colaborare face cat o mie de cuvinte: “Live Your Dream”.

Daca build-up-ul (partea de intro) contine in mare parte elemente caracteristice lui Arisen Flame (kick, bassline si acea sirena progressive), breakdownul poarta amprenta clara a duoului Driftmoon, care ne-a cucerit anul trecut cu vioara din “Leviticus”, dar mai ales cu “Forever” – careia i-am dedicat un loc in clasamentul nostru trance pentru anul 2014.

Se anunta un an mare pentru cele doua nume, iar “Live Your Dream”, colaborare ce urmeaza sa fie lansata la labelul A State of Trance pe 26 ianuarie, este un start excelent. In mai putin de 24 de ore de cand am auzit-o prima oara in cadrul emisiunii A State of Trance a lui Armin van Buuren, piesa a starnit mii de reactii pozitive.

Voua va place?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte