Home / Stiri / Muzica / Ariana Grande – One Last Time
Ariana Grande – One Last Time

Ariana Grande – One Last Time

Ariana Grande aduce sfarsitul lumii in cel mai nou videoclip al ei, One Last Time. Tanara cantareata vine cu un material video de-a dreptul apocaliptic si alege sa petreaca ultimele clipe alaturi de un baiat, urcati pe un acoperis.
Videoclipul a fost regizat de Max Landis si e filmat din perspectiva baiatului care o urmareste pe Ariana dupa ce aceasta fuge din masina. E cel de-al doilea clip al cantaretei in care tema se invarte in jurul universului dupa Break Free.

One Last Time e cel de-al patrulea single promovat de pe albumul My Everything, nominalizat la Premiile Grammy de anul acesta, si a fost produs alaturi de David Guetta. Cel de-al doilea material de studio al Arianei Grande a debutat pe prima pozitie in Billboard 200 la lansarea din august, fiind vandut in peste 160de mii de copii in prima saptamana. Discul a beneficiat de promo in primul rand datorita single-ului Problem, un featuring cu Iggy Azalea care a urcat pana pe a doua pozitie in Hot 100. Cel de-al doilea single a fost Break Free, produs in colaborare cu Zedd, DJ-ul germano-rus, piesa reusind sa urce pana pe locul 3 in clasamentul singleurilor. Cel mai nou lansat track a fost Love Me Harder, un featuring cu The Weeknd, care s-a bucurat de succes si in clasamentele Rhythmic, unde a urcat pe prima pozitie.
Ce ziceti de ideea videoclipului?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte