Antonia – Vorbeste Lumea

Antonia vine cu o piesa despre cum vorbele lumii nu o ating, intr-un track in care pe refren apare si Alex Velea. Vorbeste Lumea e practic o dedicatie pentru toti cei care au ceva de comentat la adresa ei si apare direct cu un videoclip in care domina coregrafia.
“Vorbeste lumea” este o piesa in care ma regasesc in totalitate, care spune povestea mea, cu atat mai mult, cu cat este compusa de Alex si baietii de la Golden Boy Society. Sper sa va placa. Mi-am dorit un videoclip bazat doar pe coregrafie, in care sa dansez alaturi de prietenii mei”, a declarat Antonia.

Videoclipul pentru Vorbeste lumea a fost filmat la Bucuresti, in regia lui Richard Stan, iar piesa a fost compusa de Alex Velea si Rashid, produsa de Karie si Soundboy de la Golden Boy Society.

Cel mai recent single semnat de Antonia e Gresesc si a reusit sa stranga 10 milioane de vizualizari pe Youtube, dupa ce la finalul anului trecut cantareata venise cu piesa Dream About My Face.

Alex Velea, in schimb, s-a distrat cu Micutzu si a lansat track-ul Bani pe tine, dupa ce la finalul anului trecut venea cu o continuare pentru succesul Din vina ta – Partea a doua, in featuring cu Rashid.

Ce ziceti de noua piesa a Antoniei?

%d blogeri au apreciat: