Andreea Banica feat Shift – Rupem Boxele

Andreea Banica incearca o noua colaborare cu un rapper pentru un viitor hit – Rupem Boxele cu Shift. Piesa e, asa cum ne-am asteptat, un track despre party si cum toata lumea se simte bine orice ar fi.Andreea Banica nu este la prima colaborare cu un artist rap, ea a mai lucrat cu What’s Up pentru melodia in Lipsa Ta si cu rapperul Kio pentru Bumerang. Noua ei piesa e produsa de Laurentiu Duta, colaboratorul ei indelungat si autorul multora dintre hiturile cantate de Andreea Banica.
PLAY!

Shift s-a clasat anul trecut pe primul loc in topul celor mai difuzate piese romanesti datorita colaborarii sale cu Marius Moga, Sus pe toc. Intre timp a mai lansat un track alaturi de Vizi Imre de la Vocea Romaniei – Dupa ani si ani.
Fie ca este vorba despre celebrele Love In Brasil si Samba, Could U, In lipsa ta, sau despre concertele sale extravagante, Andreea Banica isi reconfirma valoarea la fiecare aparitie si cu fiecare nou single. In urma cu 2 luni, Andreea a primit Discul de Aur pentru cele peste 15.000 de unitati vandute in magazinul digital iTunes. Ascultati aici single-ul care a reusit sa intre in clasamentul celor mai difuzate piese romanesti – In lipsa ta.
Cum vi se pare piesa Andreei Banica? Ajunge din nou pe radio?

%d blogeri au apreciat: