Home / Stiri / Muzica / Amna feat. Adda – Fara aer (making of videoclip)
Amna feat. Adda – Fara aer (making of videoclip)

Amna feat. Adda – Fara aer (making of videoclip)

Amna ne arata cum au decurs filmarile pentru cel mai recent videoclip al ei in colaborare cu Adda. Emotii, tensiune, repetitii, numeroase duble…toate au facut parte din filmarile care s-au desfasurat pe parcursul unei singure zile, la foc continuu.
Filmarile au decurs fara peripetii, Amna si prietenii de la DeMoga distrandu-se de minune. “Am fost foarte incantata de propunerea regizorului, mai ales ca eu una imi doream o noua abordare a unei povesti de dragoste, totul ambalat cu putin umor, cu ceva cool, cum e si colaborarea cu Adda.” Videoclipul a avut ca principala sursa de inspiratie atmosfera retro a filmelor din anii ’80 (“Fame”, “Flashdance”), astfel ca actiunea are loc intr-o sala de dans unde este programat un casting.
“Fara aer” este un single compus de Marius Moga, cel care a semnat si colaborarea anterioara a Amnei cu What’s Up.

Pornind de la hitul ‘Tell me why’, Amna a devenit cunoscuta in Polonia si Spania mai multe veri la rand. Succesul sau s-a concretizat si spre America Centrala si de Sud, acolo unde a sustinut deja concerte. A fost si in Africa, unde a depasit barierele muzicale si a patruns in cele mai mari cluburi si chiar si in Asia. Amna are la activ un album lansat in Japonia, care a ajuns pe primul loc in topul vanzarilor.
Vezi mai jos videoclipul “Fara aer”!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte