Amendă de opt mii de lei pentru centrul din Călărași unde pacienții primeau resturi de mâncare

Angajaţii Centrului din Călăraşi unde bolnavii primeau pâine înmuiată, margarină şi câteva bucăţi de salam au fost amendaţi cu aproape opt mii de lei.

Direcţia de Sănătate Publică a făcut un control şi a găsit mai multe nereguli. Acestea sunt legate şi de meniu, dar şi de condiţiile din spital.

Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihică de la Plătăreşti, judeţul Călăraşi, funcţionează într-o clădire veche, în care nu s-au mai făcut de mulți ani investiţii. Aşa că spaţiile de cazare sau toaletele spitalului nu sunt curate, iar mobila și obiectele sanitare sunt și ele învechite.

În ceeea ce priveşte mâncarea pe care o primesc pacienţii, s-au depistat, de asemenea, nereguli.

Neregulile de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică din Plătăreşti, judeţul Călăraşi, au ieşit la iveală la sfârşitul săptămânii trecute, când în spaţiul public au apărut imagini cu meniul pacienţilor: castroane pline cu pâine înmuiată, margarină și câteva bucățele de salam.

Reprezentanții Consiliului Judeţean Călăraşi au spus că bolnavii primesc uneori pâinea înmuiată pentru că au probleme la înghiţire.

%d blogeri au apreciat: