Home / Stiri / Muzica / Allexinno & Starchild – Pentru ea (single nou)
Allexinno & Starchild – Pentru ea (single nou)

Allexinno & Starchild – Pentru ea (single nou)

Allexinno & Starchild vin cu o piesa noua dedicata sentimentelor puternice si emotiilor unice. Pentru Ea (Lara Song) e un track dominat de chitara, care se duce in zona de indie – pop.
Scrisa si produsa de Allexinno & Starchild, “Pentru EA (Lara Song)” este o piesa indie pop dedicata tuturor fetelor care te fac sa visezi si sa evadezi intr-o lume plina de iubire.

“Uneori e greu sa iti exprimi sentimentele fata de persoana iubita, iar “Pentru EA” poate fi declaratia de dragoste perfecta. Cateodata nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a-i spune “te iubesc”, e suficient o singura melodie.”, a spus Allexinno.

“Compusa cu gandul la toate povestile de dragoste nespuse, piesa este perfecta pentru a-ti declara iubirea fata de acea persoana speciala din viata ta. “Pentru EA” este o piesa care transmite iubire, bucuria sentimentului, optimism si speram sa apropie cat mai multe persoane. Sa aveti o vara plina de iubire!”, a completat Starchild.

Piesa Pentru ea e complet diferita fata de trackurile pe care cei doi le lansau de obicei, mai mult in zona de dans si de club. De Ziua Indragostitilor au venit cu Samira, iar in urma cu doi ani lansau Joanna. Totusi, cel mai de succes single al lor ramane Seniorita, lansat in vara lui 2011.

Ce ziceti de piesa celor doi? E de vara?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte