Home / Stiri / Muzica / Alexander Popov – Eternal Flame (piesa noua)
Alexander Popov – Eternal Flame (piesa noua)

Alexander Popov – Eternal Flame (piesa noua)

Tune of the week in cea mai recenta editie a show-ului radio A State of Trance al lui Armin van Buuren este “Eternal Flame”, noul single instrumental trance de la Alexander Popov.
Unul dintre cele mai promitatoare nume din zona trance de la Armada Music este rusul Alexander Popov, puternic sprijinit de Armin van Buuren in ultimii ani. Dupa “Quantum” si colaborarea cu Cosmic Gate, acesta lanseaza “Eternal Flame”, cel de-al doilea single pe anul acesta. Sa il auzim!

“Eternal Flame” a primit titlul de “Tune of The Week” in editia cu numarul 671 a emisiunii A State of Trance, adica este piesa favorita de saptamana aceasta a cunoscutului DJ trance Armin van Buuren.

Speram ca “Siberia”, side-B-ul release-ului, sa fie la fel de euforica si rapida precum “Eternal Flame”. Ne-a placut si “Quantum”, primul single al lui Popov din 2014, insa preferam piesele de genul “Eternal Flame”.

Noul EP Alexander Popov va fi lansat luni, 14 iulie 2014, la Armind Recordings, casa de discuri sub umbrela Armada Music.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte