Alessia – Hacker de sentimente (varianta acustica)

Alessia a pregatit o surpriza fanilor ei lansand varianta acustica a ultimului single – “Hacker de sentimente”.“Am vrut sa le prezint ascultatorilor mei o noua varianta a celui mai recente single. Am vrut sa fie un concept nou asa ca am ales sa lucrez cu Serei Eduard si Chi Pah. Ne-am pregatit ceva timp pentru aceasta filmare si sper sa va placa ce auziti.”, a spus Alessia.
Anul 2013 i-a adus Alessiei primele single-uri in limba romana: “Ploua” si “Hacker de sentimente” avand fiecare peste 3 milioane de vizualizari. In 2013, Alessia a experimentat nu doar pe plan muzical ci si in ceea ce priveste look-ul, a renuntat la blondul care a consacrat-o, vopsindu-si jumatate din podoaba capilara roz. I-a placut atat de tare incat s-a facut roz cu totul devenind una din singurele artiste atat de indraznete din Romania.
PLAY!

Casa de discuri Red Clover Media, alaturi de artistii pe care ii reprezinta, anunta cu aceasta ocazie lansarea unui nou proiect intitulat Red Clover Sessions, o serie de sesiuni live, acustice sau cover-uri, ce debuteaza cu varianta acustica a ultimul single semnat Alessia – ‘Hacker de sentimente’.
Bineinteles acest proiect Red Clover Media este inspirat din rubrica Urban Studio unde l-am ascultat si pe Sonny Flame cu “Sale El Sol”.
LIKE it?

%d blogeri au apreciat: