Home / Stiri / Actualitate Intern / #AJUNGE: Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se delimitează de protestele PSD
#AJUNGE: Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se delimitează de protestele PSD

#AJUNGE: Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se delimitează de protestele PSD

Surpriză la vârful coaliției de guvernare: ALDE se delimitează de protestele pe care PSD vrea să le organizeze în București și în mai multe orașe.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că nu sunt necesare manifestații de stradă care să susțină Guvernul Tudose.

 „Există o anumită tendință de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, forul democratic, în stradă. Eu cred că nu e nevoie de mitinguri de susținere…nu știu.” Călin Popescu-Tăriceanu, președinte ALDE

Sâmbătă, PSD va organiza manifestații pro-guvernamentale în mai multe orașe, de la ora 15.00. Social-democrații anunță deja protestele pe Facebook folosind haștagul AJUNGE (#AJUNGE), care se vrea o replică la haștag REZIST (# REZIST).

Problema va fi discutată într-o ședință a coaliției PSD-ALDE, le-a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu jurnaliștilor acreditați la Parlament.

„O  să avem o ședință de coaliție și voi afla mai multe și atunci o să pot să fac și comentarii.” Călin Popescu-Tăriceanu, președinte ALDE


Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: