Home / Stiri / Muzica / 3 Sud Est lansează videoclipul piesei “Stele” – VIDEO
3 Sud Est lansează videoclipul piesei “Stele” – VIDEO

3 Sud Est lansează videoclipul piesei “Stele” – VIDEO

Trupa 3 Sud Est lansează videoclipul piesei “Stele”.

Videoclipul redă în imagini povestea de iubire a doi tineri care transforma fiecare moment într-o clipă de neuitat şi sărbătoresc dragostea prin joacă, tandreţe şi dans.

“Stele este o piesă pe care o dedicăm tuturor îndrăgostiţilor şi celor care îşi încredinţează inima persoanei pe care o îndrăgesc, fără să se teamă de vulnerabilitatea de care dă dovadă. Cu siguranţă, vă veţi regăsi atât în povestea piesei, cât şi a clipului, care pune în scenă o frumoasă relaţie de dragoste a unui cuplu. Sperăm să vă placă!”, declară Laurenţiu Duţă.

Anul acesta, trupa aniversează 20 de ani de activitate muzicală printr-un turneu naţional care se va încheia în luna decembrie. În plus, băieţii pregătesc un nou album, iar în luna ianuarie vor începe turneul de lansare.

De-a lungul timpului, 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piaţa românească. Printre melodiile formaţiei se numără „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale şi le-a adus succes, dar şi „Amintirile“, cea mai cunoscută piesă a celor trei.

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: