Home / Stiri / Muzica / Miss Mary feat. Uddi – Pe numele tau
Miss Mary feat. Uddi – Pe numele tau

Miss Mary feat. Uddi – Pe numele tau

Miss Mary revine cu o noua piesa, un featuring cu Uddi, despre cum o poveste de dragoste ia sfarsit dintr-o data – Pe numele tau.
Filmarile videoclipului, regizat de Liviu Craciun si The others, au durat o zi intreaga, iar in cadrul sau vedem o altfel de Miss Mary, cu o imagine mult mai feminina si mai matura decat ce cu care ne-a obisnuit.

Este cea mai sincera piesa a mea. ”Pe numele tau” este piesa de care ma simt cel mai legata, inca de cand am inceput sa fredonez primele acorduri… Povestea ei este una trista, a femeii care lasa totul pentru barbatul pe care il iubeste, insa acesta o insala. Cu Uddi m-am inteles de minune si am colaborat foarte bine. Am mare incredere in acest single si sper ca si fanilor nostri sa le placa si sa inteleaga povestea”, a declarat Miss Mary.

‘Pe numele tau’ e o piesa cu emotie, de toamna, la care am lucrat alaturi de oameni faini si talentati. Miss Mary e o artista cu mare potential! Ma bucura aceasta colaborare si sper ca piesa sa ajunga la sufletele voastre!, a completat Uddi.

Miss Mary a lansat la inceputul acestei veri piesa Find Me, dupa ce a reusit sa stranga 6 milioane de views cu Lacrimi din stilou si altele 4 cu Parfum de jar. Uddi a avut un super succes anul trecut cu piesa Aseara ti-am luat basma, pentru ca apoi sa revina cu un alt remake, de data aceasta pentru Sunt vagabondul vietii mele.

Ce ziceti de aceasta piesa?

About Radio Klass

Poza de profil pentru Radio Klass
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte