Home / Stiri / Muzica / Videoclipuri / MefX feat. Maximilian – Spune-mi ce vrei
MefX feat. Maximilian – Spune-mi ce vrei

MefX feat. Maximilian – Spune-mi ce vrei

Okapi Sound și Music Expert prezintă astăzi videoclipul celui de-al doilea single MefX, „Spune-mi ce vrei”, realizat în colaborare cu Maximilian. Lansarea a avut loc pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe pagina de Facebook MefX.

Filmările s-au desfășurat în două locații diferite pe parcursul a două zile în regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), care nu este la prima colaborare cu cei doi artiști.

„Melodia am făcut-o anul trecut, am modificat-o de mai multe ori până a căpătat forma finală, motiv pentru care am tot amânat lansarea. „Spune-mi ce vrei” reprezintă un episod din viața de cuplu”, a declarat MefX.

„Spune-mi ce vrei” vine după primul single MefX, „Nu te-am avut”, care a fost lansat în luna decembrie și a fost destinat exclusiv mediului online.

MefX și Maximilian nu se află la prima colaborare, lucrând împreună la „Sophie”, care a fost una dintre cele mai difuzate piese din playlisturile radiourilor din România, iar videoclipul depăsește 13.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Urmariti aici videoclipul.

About Radio Klass

Poza de profil pentru Radio Klass
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte