Home / Stiri / Muzica / DJ Take feat. Melisse – Iubire in ecou (piesa noua)
DJ Take feat. Melisse – Iubire in ecou (piesa noua)

DJ Take feat. Melisse – Iubire in ecou (piesa noua)

DJ Take impreuna cu Melisse ne ofera o piesa plina de candoare si emotii, “Iubire in ecou”.
Cu totii am trait la un moment dat o “iubire in ecou”, in care intensitatea sentimentelor varia in cuplu, dragostea nefiind impartasita la acelasi nivel. Sentimentele reverberau astfel in ecou si nu in duet si transformandu-ne intr-un “inger cazut in noapte”, pierdut “intre vorbe si soapte”, dupa cum ne canta Melisse.
“Este o piesa cu un mesaj puternic, o piesa in care se regaseste fiecare dintre noi, traind cel putin o data in viata aceasta experienta. Am lucrat la aceasta productie cu o deosebita placere si cu entuziasm”, a declarat DJ Take.

Despre colaborarea cu Melisse, DJ Take a avut numai cuvinte de lauda:
“Amandoi avem aceleasi ideei si ganduri. Melisse este atat o voce superba, cat si o persoana deosebita, cu un caracter special, alaturi de care iti face o deosebita placere de a lucra. „Iubire in ecou” nu a fost o piesa care sa ne creeze probleme. Este o melodie in care noi am investit atat timp cat si suflet, iar totul a venit de la sine; am vrut sa ne putem experientele traite pe foaie iar apoi sa fie auzite. Si credem ca am reusit acest lucru!”.
Va place piesa asta?

About Radio Klass

Poza de profil pentru Radio Klass
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte